Po neskutočnom El Clásicu a kanonáde v Lige majstrov čaká na Barcelonu ďalší ligový duel. V sobotu vyzvú Real Sociedad, ktorému patrí po dvanástich kolách 14. priečka.

Tím zo severu Španielska pred minulým kolom vymenil trénera, ktorým bol David Moyes. So škótskym manažérom sa rozlúčili po jedenástom kole, keď prehrali u nováčika v Las Palmas. Ďalší duel na domácej pôde proti Seville už viedol nový kouč a bývalý tréner barcelonského B-tímu Eusebio Sacristán. Jeho premiéra bola úspešná a Real Sociedad vyhral 2:0. Nový tréner bude musieť niečo zmeniť, pretože jeho mužstvo v posledných 12 dueloch vydoloval len rovnaký počet bodov.

Barcelona si víťazstvom v El Clásicu opevnila prvé miesto v ligovej tabuľke a so štvorbodovým náskokom vedie Primera División pred Athléticom Madrid. Blaugranas momentálne vyzerajú ako neporaziteľný tím. Bielemu baletu nasúkali 4 góly a to mohli s prehľadom pridať i ďalšie. V strede týždňa si futbalisti Luisa Enriqueho poradili v Lige majstrov s talianskym súperom AS Rím presvedčivo 6:1. Nehovoriac o tom, že Barca spálila ďalšie príležitosti a v druhom polčase to miestami vyzeralo ako na tréningu. Hráči z Nou Campu si robili so svojim súperom, čo chceli a Rimania vyzerali na „uterák“.

Najbližší zápas bude emotívny, vzhľadom na návrat trénera Realu Sociedad Eusebia na štadión, ktorý dôverne pozná. Toto je jeho prvý veľký „job“ a určite sa bude chcieť proti svojim bývalým kolegom vytiahnuť. Ale proti rozbehnutej Barcelone to bude mať veľmi zložité. Barca má z posledných desiatich duelov bilanciu 8 výhier, 1 remízu a 1 prehru. Navyše sa jej vrátil klenot Messi, na ktorom ani nevidno, že bol dva mesiace bez futbalu.

Aktuálnu formu Barcelony vníma aj naša najväčšia tipérska komunita. Stratég carlos777 so svojím tipom neváha a tipuje, že Barca sa presadí dvakrát už v prvom polčase s kurzom 1,88. Idete do toho s ním aj Vy?

Tento zápas nechýba na tikete ani tipérovi Saigoon, ktorý nič nevymýšľal a poslal na tiket čistú jednotkou s možnou výhrou viac ako tri stovky. Je to na Vás moc konzervatívne, alebo idete do toho s ním? Ako vidíte tento duel Primera División Vy? Aké tipy sú na Vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi z komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! A nielen to, prostredníctvom TV Tipsport si môžete vychutnať všetky zápasy španielskej ligy online a vďaka LIVE stávkam môžete okamžite reagovať na priebeh zápasu!

Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: mundodeportivo.es

Ossify7

16
2015-11-28 09:09:34

Doufám že Barca tenhle zápas nepodcení a půjde do toho naplno jako do předchozích dvou duelů :) věřím ve 3 body :)

Neymis

7
2015-11-28 09:58:40

môj tip že vyhráme 3-0 Messi, Neymar , Suaréz bol by som rád keby skórujú všetci z tridente

sid1

4
2015-11-28 10:32:29

Mozno by stalo reklamny clanok oznacit ako reklama a nie tipovanie. Ked to s tipovanim nema nic spolocne, ci existuje tu iba jedna stavkovka?;-)

Aministrator

2
2015-11-28 11:14:41

pozeral už niekto tu tv tipsport? aka je tam kvalita treba mat ucet aby to fungovalo?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.