Tréner Realu Sociedad Eusebio Sacristan pred novinármi hovoril, že aj napriek tomu, že jeho mužstvo s Barcou prehralo rozdielom triedy, je s jeho výkonom spokojný. Podľa neho celé mužstvo stále rastie.

Pre Eusebia to bol na lavičke Sociedadu len druhý duel, je tak pochopiteľné, že jeho mužstvo ešte nie je absolútne zohraté. Španielsky rodák má pred sebou ešte množstvo práce. "Musíme sa zlepšovať vo všetkom, v poňatí hry, v sebaúcte, vo formovaní osobnosti tímu. To všetko sme sa snažili vložiť aj do zápasu s Barcou a som presvedčený o tom, že klub stále rastie."

"Som spokojný s výkonom, odvahou, sebavedomím a mentalitou svojich hráčov. Prišli sme prekvapiť súpera, ja som si však uvedomil, že toho ešte musíme veľa zlepšiť. Proti Barce to bolo ťažké, pretože kontrolovala každý aspekt hry. Myslím si však, že sme v niektorých momentoch na ňu zatlačili. Som tak s odhodlaním spokojný," dodal Eusebio.

zdroj: sport.es

s1ck

-8
2015-11-29 15:50:51

čakal som viac od Sociedad. Je pravda že sme hrali dobre a moc sme ich nepúštali do ničoho, ale tento team niekedy mal smrtiace protiutoky a ťažko s ním Barcelona vyhrávala. Myslím že minulý rok ani nevyhrala, ak sa mýlim ospravedlňujem sa. Neviem ako tréner ale ja by som nebol spokojný s takým výkonom, aj keď proti najlepšiemu mužstvu na svete sa ťažko hrá

tomessi

15
2015-11-29 16:15:55

Hrali lepsie ako real v clasicu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.