Andrés Iniesta, kapitán Blaugranas, sa po úspešnom zápase s Realom Sociedad taktiež nevyhol zvedavým otázkam novinárov. Don Andrés hovoril najmä o Messim, keď spomenul, že Argentínčan nepotrebuje góly, aby bol najlepší.

Barca na domácej pôde porazila Sociedad jednoznačným rozdielom 4:0. Do streleckej listiny sa zapísal dvakrát Neymar, raz Suarez a jeden zásah pridal aj samotný Messi. Pre neho však išlo od septembra o vôbec prvý ligový zápas, v ktorom si pripísal celých 90 minút.

"Nemyslím si, že Leo potrebuje góly na to, aby sa cítil nejak špeciálne. Je to číslo jedna. Keď skóruje tak je to skvelé, keď nie, tak s tým nie je žiadny problém," hovoril Iniesta. Španielsky záložník neskôr komentoval aj to, že Barca nemá žiadny titul vo vrecku a že musí hrať excelentne ešte dlhé mesiace.

"Musíme sa snažiť, aby nám táto dobrá forma vydržala čo najdlhšie, ako je to len možné. Stále však musíme rásť. Je pred nami ešte dlhá sezóna, ale my sme na veľmi dobrej ceste. Najdôležitejšia vec je, aby sme ostali tam kde sme a aby sme pozitívne vibrácie prenášali na tím a našich fanúšikov," dodal 31-ročný stredopoliar.

Zdroj: goal.com
Foto: archív

Macko7

21
2015-11-29 13:40:50

Messi daval pozor aby sa nezranil tak Messi je najlepsi hrac na svete

saamci

20
2015-11-29 15:06:02

najinteligentnejší futbalista pre mňa don iniesta :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.