V stredu sa nám mužstva predstavia poslednýkrát v Lige majstrov a o postup sa pokúsi zabojovať Bayer Leverkusen. Nebude to mať jednoduché, keďže domáci budú musieť zdolať Barcelonu a dúfať, že BATE Borisov oberie vonku o body AS Rím.

Samozrejmosťou pre klientov Tipsportu sú LIVE stávky počas zápasov Ligy majstrov!

Bayer Leverkusen mal dobrý vstup do Ligy majstrov, ale po víťazstve v prvom kole nazbierali Farmaceuti v ďalších štyroch zápasoch len dva body. V lige sa im taktiež príliš nedarí a ich tréner Roger Schmidt to má na lavičke nemeckého klubu poriadne nahnuté. Z desiatich ligových duelov dokázali nazbierať len 12 bodov za tri výhry a tri remízy a pomaly sa prepadávajú tabuľkou smerom nadol.

Barcelonský valec trochu pribrzdila Valencia po víkendovej remíze, ale napriek tomu je Barca kandidátom číslo jeden na obhajobu „ušatej trofeje“. V španielskej lige je to podobné, z druhého miesta síce dobiedza na Blaugranas Atlético Madrid, ale ich vzájomný zápas na konci januára by mohol naznačiť kto má aké ambície. V pohárovej Európe zverencom Luisa Enriqueho už o nič nejde, ale dá sa len ťažko predpokladať, že posledný duel skupiny vypustia.

Táto skupina bola celkom vyrovnaná a za istých okolností môže do jarnej časti európskej súťaže číslo jeden postúpiť aj zatiaľ štvrtý bieloruský tím BATE Borisov, ak si poradí na Stadio Olimpico proti domácemu AS Rím. Uvidíme ako dopadne táto skupina, v ktorej môžu všetko sledovať hráči už postupujúcej Barcelony s úsmevom na tvári.

Tipér najväčšej tipérskej komunity Tipsportu JohnyPlayer dôveruje ofenzívnej sile Barcelony aj keď verí, že sa domáci dokážu presadiť. Tip na to, že každý tím dá gól a vyhrajú hostia má kurz 3,23. To je dosť dobré nie? Idete do toho s ním?

Ako vidíte zápasy Ligy majstrov Vy? Aké tipy sú na Vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Luky16

3
2015-12-09 09:59:37

myslim si ze vyhrame 3:1

mizap

2
2015-12-09 12:17:57

Jsem dost přesvědčený, že Barca to bude brát tréningově. Ale když se jim zadaří gólově, tak by jim tam mohli nasypat i nějaký větší číslo.

martin06

0
2015-12-09 14:00:24

myslím že vyhráme 2:0

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.