Legenda klubu verí, že 23-ročný hráč by bol skvelou prestupovou voľbou pre Luisa Enriqueho. Xavi však nezabudol dodať ani to, že najlepší zostáva stále Sergio Busquets.

Záložník Paríž Saint-Germain by do Barcy zapadol a bol by pre Kataláncov skvelým nákupom, tvrdí Xavi.

Verratti konštantne napĺňa očakávania, ktoré sa do neho vkladajú už od roku 2012, keď prestúpil do hlavného mesta Francúzska. A keď sa vám darí, ste samozrejme okamžite spájaný s najlepšími a najbohatšími tímami sveta.

Majster sveta z roku 2010 v rozhovore pre Pre Canal Football Club popísal talianskeho pivota ako "hráča na výnimočnej úrovni".

"Mám rád Verrattiho. Páči sa mi jeho prehľad v hre. Nikdy nestráca loptu," povedal. "Do Barcelony by zapadol perfektne, rád by som ho tam jedného dňa videl."

Veterán, ktorý opustil Barcelonu po zisku treble a pripojil sa k tímu Al Sadd, tiež tvrdí, že je PSG "skvelým tímom".

"Ich zápas proti Realu Madrid som si užíval," vyjadril sa k duelu, v ktorom sa tieto dva tímy stretli v zápase Ligy Majstrov. Benitézovi zverenci vtedy dokázali PSG poraziť tesne, 1-0.

"Paríž bol lepším tímom, oveľa lepším tímom a to aj napriek tomu, že prehral. Mám rád PSG, lebo je to mužstvo, ktoré rado dominuje. Má nato hráčov ako Verrattiho, Thiaga Mottu či Ibru."

"Verratti vo svojej hre kombinuje dve veľmi dôležité veci, dokáže dostať hráčov súpera pod tlak, hrá smerom dopredu, no nestráca lopty." dodal na záver Xavi.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

Vendeta

20
2015-12-17 10:03:20

Naša legenda ma v tomto čistu pravdu. Aj to čo napísal o tom že PSG bolo lepším týmom ako Real aj ked prehrali

jjnovo

16
2015-12-17 10:04:04

Jasně!! Mnohem lepší investice než do Pogby!! Ale pochybuji, že nám ho PSG prodá pod 100mio €. Takže je to asi nereálný přestup.

cruyff

1
2015-12-17 19:15:05

Xaviho výkon bude ešte dlho nenahraditeľný, jeho neprítomnosť je velmi citeľná...visca..

quentin

0
2015-12-20 17:47:15

Ako si Iniesta vyslúžil od ľudí oslovenie Don Andrés, tak Xavi je hoden takisto, ak nie vačšieho. Mal ešte sezónu počkať, podľa mňa. Chýba mi tam, hoci nám to stále ide, teda FCB.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.