Rafinha Alcantara je momentálne dlhodobo zranený, no aj napriek tomu sa nevzdáva svojej túžby hrať na Olympijských hrách v Riu. Podľa vlastných slov však bude musieť dostať viac minút od momentu, kedy sa vráti naspäť do tímu Blaugranas.

Rafinha sa vážne zranil ešte v zápase s AS Rím, ktorý sa mimochodom skončil remízou 1-1. Odvtedy však Brazílčan urobil slušný pokrok a okrem toho podpísal s Barcou aj nový kontrakt. Dres Blaugranas bude obliekať až do roku 2020.

"Operácia bola pred tromi mesiacmi, behať začnem v januári, k tímu by som sa mal pripojiť niekedy v marci. Snívam o tom, že budem hrať na Olympijských hrách, budem však potrebovať veľkú dávku minút, aby som sa zmestil do nominácie," vravel podľa AS.

Na otázku, o kom si myslí, že získa prestížnu Zlatú loptu odpovedal vskutku zaujímavo. "Som Neymarov fanúšik, ale musím priznať, že Messi je z inej planéty. V budúcnosti bude Ney rozhodne najlepším hráčom sveta, ale dnes je ním Messi."

Chcel by Rafinha hrať aj v nejakom inom tíme, napríklad vo svojej rodnej krajine? "Prečo nie? Niekedy by som chcel hrať za Flamengo," dodal 23-ročný ofenzívny stredopoliar.

Zdroj: as.com
Foto: archív

martin06

5
2015-12-24 16:15:33

Už som ta dlho nevidel

fantomas

8
2015-12-24 16:45:24

Tiež mi už chýba. Normálne sa teším na jeho návrat, snáď okolnosti dovolia, aby odohral čo najviac minút. Do Ria sa podľa mňa dostane určite, keďže OH sú takmer výlučne pre hráčov pod 23 rokov. Záloha s menami ako Rafinha, Coutinho, Lucas môže mať veľký úspech. Minimálne teda na OH.

Barcelonista

6
2015-12-24 17:04:41

To sa cakalo aj v Londyne 2012 ;) dodnes si pamatam to sialene prekvapenie ked partianokolo Oscara a Neymara nedokazala porazit vo finale Mexiko

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.