Denník Mundo Deportivo píše, že s každým ďalším dňom je istejšie, že Gerard Piqué svoju kariéru ukončí v americkej futbalovej lige MLS. Do MLS odišli aj iní niekdajší hráči FC Barcelona ako Márquez, Henry či Villa.

Denník Sport ďalej informuje, že katalánsky stopér dostal ponuku od Davida Beckhama, aby sa pripojil k jeho novému tímu v MLS Miami Beckham United, ktorý má v Amerike začať pôsobiť od roku 2018. Hoci Piqué Angličanovi nedal záväznú odpoveď, samotná myšlienka ho nadchla a nie je vylúčené, že ju nakoniec aj prijme.

Gerard je presvedčený, že na najvyššej úrovni chce hrať jedine v Barcelone. Ale nad ligou ako MLS premýšľa veľmi vážne. V posledných rokoch kariéru za oceánom chce ukončiť viacero svetových hráčov ako Keane, Kaká, Pirlo, Lampard, či Defoe...

Pre Piquého je ponuka Davida Beckhama lákavá ako zo športového, tak aj súkromného hľadiska. Vďaka pobytu v Amerike by mohol spoznať nový kraj, celkom iný od toho, v ktorom žije teraz a jeho deti by mali možnosť naučiť sa dobre po anglicky. Amerika by Piquému umožnila rozvíjať aj obchody, keďže Piqué vlastní spoločnosť vyvíjajúcu hry Kerard Games a má tiež 27% podiel v reštaurácii s rýchlym občerstvením Bas Alimentaria.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

martin06

-2
2015-12-25 15:49:41

nie !!

Macko7

4
2015-12-25 15:59:16

pekny sen:) Pique ukonci v Barcelone karieru, mozno az do 40rokov jeho vyborne nohy

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.