Katalánci aktuálne spisujú zoznam hráčov, ktorých by chceli počas leta získať. O tom, že by vedenie Blaugranas chcelo kúpiť Antonia Candrevu, sme vás už informovali, no Braida a spol. majú záujem aj o iného hráča zo Serie A. Ide o Marcela Brozovića.

Barcelone sa objaví 1. januára 2016 možnosť registrovať hráčov prvýkrát po dlhočizných osemnástich mesiacoch. Blaugranas sa však aj napriek tomu koncentrujú skôr na letné prestupové obdobie, v ktorom by chceli získať kvalitných hráčov na viacero postov.

Corriero Dello Sport informuje, že Marcela Brozovića pozorne sleduje najmä Robert Fernandez, ktorého mal 23-ročný chorvátsky stredopoliar nesmierne zaujať. Ide totiž presne o hráča s profilom, ktorý sa hodí do La Ligy - technický, talentovaný, šikovný s loptou.

Denník Sport však zároveň informuje o tom, že o Brozovića sa nezaujíma len Barca. Okrem Kataláncov majú byť najvážnejšími adeptami na jeho kúpu Sevilla, Tottenham, Chelsea a Arsenal.

Brozović je aktuálne na hosťovaní v Interi, do ktorého prišiel z Dinama Zagreb. Po Rakitićovi a Halilovićovi (aktuálne na hosťovaní v Gijóne) by tak išlo už o tretieho Chorváta v tíme a tretieho chorvátskeho záložníka. Prijali by ste ho v Barce?

Zdroj: bleacherreport.com
Foto: ibtimes.co.uk

ForzeVilla

11
2015-12-28 12:03:26

Výborný hráčik, za Inter mu to ide, len neviem, či to je "materiál" pre nás. Možno by som sa skôr zameral na Verratiho, ale ako možnosť by som Marcela zvážil... :)

Projekt-V

13
2015-12-28 12:48:16

Verrati je super hráč, ale PSG si ho určite nepustí

tominno9

8
2015-12-28 13:18:51

ja len tolko že v strede poľa sme mommentálne tak zahojení, ako už dávno nie, čo sa týka ofentívnych stredopoliarov je tu Iniesta, Arda, Rafinha, Sergi R. Rakitič tiež vie tlačiť dopredu, na hosťovaní je Halilovič o ktorom sa tu už písalo, či by nebolo lepšie ho pustiť inam aby sa u nás nezbrzďoval, takže načo dalšieho do stredu poľa?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.