Cestovná kancelária FutbalTour.sk je už od júla 2014 oficiálnym a hrdým partnerom jedného z najslávnejších klubov sveta - FC Barcelona. Aj vďaka tejto spolupráci ponúkame všetkým fanúšikom mimoriadne atraktívnu službu.

Videli ste už viaceré zápasy v Primera División, Španielskom pohári alebo Lige majstrov, absolvovali ste prehliadku Nou Campu a stále máte dojem, že tomu ešte niečo chýba? Máme bezkonkurenčné riešenie.

Teraz máte šancu dostať sa priamo k hviezdam Barcelony na pár metrov a vychutnať si jedinečný zážitok s obľúbenými hráčmi na čele s Messim, Neymarom či Suárezom. Ponúkame vám možnosť letieť súkromným klubovým lietadlom na zápasy u súperov v rámci Primera División, kde môžete stráviť nezabudnuteľné okamihy v spoločnosti hráčov, ale aj známych funkcionárov a novinárov. Pri troche šikovnosti a šťastia získate autogram alebo spoločnú fotografiu so slávnymi hviezdami.

Kompletný balík "Barca Tour" zahŕňa:

  • obojsmernú letenku klubovým lietadlom z Barcelony do dejiska zápasu
  • presun súkromným klubovým autobusom (letisko - centrum / centrum - štadión / štadión - letisko)
  • vstupenku do sektoru fanúšikov Barcelony.

Obvykle trvá zájazd jeden deň. Vo výnimočných prípadoch (ak je cesta dlhšia a začiatok zápasu je naplánovaný neskôr) je však potrebné aj ubytovanie na jednu noc (dodatočne hradí klient). Klub potvrdí definitívu vždy s predstihom 10 dní. Zájazd je vedený skúseným klubovým pracovníkom-delegátom, ktorý komunikuje po anglicky a španielsky, pričom je k dispozícii počas celého zájazdu. V Barcelone je k dispozícii slovensky hovoriaci delegát CK FutbalTour.sk

Užite si skvelý víkend v Barcelone a k tomu si doprajte exkluzívny výlet na palube lietadla s najväčšími futbalovými hviezdami súčasnosti. Ak ste si vybrali zápas, ktorý chcete zažiť v spoločnosti hráčov a fandiť im na niektorom zo španielskych štadiónov, ozvite sa nám čo najskôr, ideálne aj niekoľko mesiacov vopred. Záujem o zájazd je obrovský a počet miest je obmedzený

Pripravíme kompletný balík s letenkami do Barcelony a ubytovaním. Zájazd individuálne upravíme presne podľa vašich požiadaviek (dátum a miesto odletu, dĺžka pobytu, výber hotela, doplnkový program v mieste konania).

Kontaktujte nás na email info@futbaltour.sk alebo telefonicky na čísle 0948 266 997.

Bližšie informácie a svoje dojmy zo zájazdov nám poskytol aj Slovák Róbert, ktorý už dlhé roky žije v Barcelone. Ako fanúšik FCB si nemohol nechať ujsť túto príležitosť.

„Zájazd sa začína na letisku v Barcelone, kde na fanúšikov pri vyznačenom pulte čaká delegát. Zraz je približne 1,5 hod pred odletom. Už cestou do lietadla sa môže klient pri prechode cez terminál stretnúť s výpravou FC Barcelona. Záleží to naozaj od šikovnosti, pretože samozrejme je o hráčov veľký záujem. V 99 % prípadoch sa však dá s hráčom odfotiť alebo získať autogram, šanca je ešte väčšia pri ceste späť a po víťaznom zápase,“ skonštatoval Róbert a pokračoval: „Absolvoval som už napríklad aj zájazd do Sevilly, kam sme cestovali dokonca už deň pred zápasom. Bývali sme v 4* hoteli hneď vedľa štadióna. Všetko bolo perfektne pripravené, zabezpečený transfer z letiska na hotel, exkluzívny rýchly check-in na hoteli, perfektné raňajky, transfer z hotela na štadión a hneď po skončení zápasu priamo na letisko. Zaujímavé bolo, že v našom hoteli spali hráči domáceho FC Sevilla, takže sme sa stihli odfotografovať a porozprávať s obidvomi mužstvami.“

„Tiež som už bol vlakom v Castellone (Levante), kde bol zájazd jednodňový. Odchod bol ráno z Barcelony a naspäť sme išli hneď večer po zápase. Počas jazdy sme postretávali Iniestu, Pedra, Xaviho a ďalších. Tiež to bol super výlet, ale myslím si, že letecky je to pohodlnejšie aj zaujímavejšie. Naozaj to stojí za to! Aspoň raz v živote to správny fanúšik musí vyskúšať,“ dodal Róbert.

zdroj: futbaltour.sk

dardel

19
2015-12-30 18:17:20

bolo by fajn, aby sa cestovka, ktora sa specializuje na futbalove zajazdy uz naucila ako sa vola stadion FC Barcelona. Chapem ze to maju uz davno spracovane texty ale je to tak trochu hanba ked sa ta ista chyba neustale opakuje

FutbalTour.sk

-4
2015-12-31 10:40:51

Ďakujeme za Vašu info. Verte však, že názov Nou Camp sa tiež používa a nikoho neuráža :)

dardel

2
2016-01-02 13:53:14

Nazov Nou Camp je nespravny a kto ho pouziva robi chybu, toto uz je podruhe co sa na to vyhovarate namiesto toho aby ste si to konecne opravili.

Mdubicek

5
2015-12-30 18:18:44

trochu mimo témy, neviete prečo mi na dajto píše že má byť zápas real vs vallecano? či si to nemám vôbec všímať a isto bude barca :)

dardel

5
2015-12-30 18:24:22

ja mam v programe o 20:30 Barcelona - Betis

Mdubicek

6
2015-12-30 19:11:03

tak mám dosratý program, mne tam ukazuje stale ten real :D

barcakus

3
2015-12-30 20:05:42

:) aj mne tam ukazuje real

GabrielSVK

1
2015-12-30 18:29:32

Mne ukazuje Barcu, takže nemáš sa čoho báť a pri najhoršom aj Digi Sport 3 a 4 už dáva La Ligu, takže Digi Sport to istí, ale určite to bude aj na DajTo.

GabrielSVK

4
2015-12-30 18:32:16

A kukám, že Digi sport Barcu nebude dávať, takže to DajTo potom :)

Tom10

6
2015-12-30 18:52:49

dajto si vyberie jeden zapas v ramci kola. ten zapas potom neodvysiela digi sport. aspon tak som to pochopil ja

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.