Zimná prestávka, ak sa to tak dá nazvať, trvala len 10 dní a opäť sa nám rozbieha španielska Primera División. V najbližšom kole sa stretne Barcelona na vlastnom štadióne s Betisom Sevilla.

A vy môžete sledovať priame prenosy všetkých stretnutí La Ligy na TV Tipsport a taktiež počas nich využiť možnosť LIVE stávok!

Barcelona drží prvé miesto v tabuľke, aj keď má odohraný o jeden zápas menej ako jeho súperi. Dôvodom tohto plusu je, že katalánsky veľkoklub si „odskočil“ na MS klubov do Japonska, odkiaľ si zverenci Luisa Enriqueho priviezli už piatu trofej v tejto sezóne. Momentálne sa môže sústrediť len na ligu, keďže vyraďovacia fáza Ligy majstrov, v ktorej sa stretne s Arsenalom, začne až vo februári. Blaugranas majú skvelú formu, ostatne ako je už dobrým zvykom a z 20 stretnutí majú bilanciu 14 výhier, 4 remízy a 2 prehry. Posledné zlyhanie sa datuje ešte na začiatok októbra. V ďalšom ligovom súboji sa nečaká nič iné ako tri body pre domácich.

Betis Sevilla sa nachádza na 11. mieste a tím z juhu Španielska má problém hlavne so strieľaním gólov. V doterajších 16 zápasov ich vsietil len 13 a inkasoval 19. Hosťujúci celok navyše dokázal v lige vyhrať naposledy 2.12. kedy si poradil s Gijónom na vlastnom ihrisku 2:0. Odvtedy má na konte tri remízy a jednu prehru. Proti obhajcovi prvenstva to nebude mať Betis jednoduché. V Primera División ich porazil naposledy pred siedmimi rokmi a hosťom by mohla pomôcť pauza, počas ktorej by mohla forma Barcelony trochu opadnúť. V opačnom prípade nebude mať Betis Sevilla na Nou Campe žiadnu šancu.

Člen najväčšej tipérskej komunity Tipsportu ilieas sa rozhodol pre tip, že Betis Sevilla dá gól s kurzom 2,36. Vzhľadom na to, že posledný vzájomný duel, v ktorom sa nepresadili oba tímy, sa odohral ešte pred štyrmi rokmi, je tento tip rozumný.

Stratég bouchal1 si vybral zaujímavý tip AH hostia +3,0 a +3,5 pri kurze 1,96. Čo to znamená? Ázijský handicap hostia +3,0 a +3,5: výhra Barcelony o 4 góly a viac = červený tiket a prehra. Výhra Barcelony o 3 góly = polovičná výhra. Výhra Barcelony o 1 alebo 2 góly = zelený tiket a plná výhra. Remíza = zelený tiket a plná výhra a samozrejme, ak vyhrá Betis, taktiež plná výhra.

Ako vidíte tento duel Primera División vy? Aké tipy sú na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! A nielen to, prostredníctvom TV Tipsport si môžete vychutnať všetky zápasy španielskej ligy online a vďaka LIVE stávkam môžete okamžite reagovať na priebeh zápasu!

Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

mizap

6
2015-12-30 10:17:47

Nepochopil jsem, v čem je výhoda Tipsportu. Musíte jim platit tuším 30 Kč měsíčně a výsledkem jsou streamy stejné kvality, jakých internet nabízí velké spousty úplně zdarma. Podle mě je Tipsport klasický podvod reklamy. Zaplaťte nám, a dostanete úplně stejné zboží, jaké dostanete všude jinde zdarma.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.