Barca zápas s Realom Betis zvládla bez najmenších problémov, keď na domácom trávniku zvíťazila rozdielom triedy, 4-0. Ako si však počínali jednotliví hráči a komu duel aj napriek jednoznačnej výhre optimálne nevyšiel?

Bravo - 7

Čilský brankár nemal veľa práce, ale už tradične sa podieľal na zakladaní väčšiny akcií domácich. Aj napriek drobnému zaváhaniu pri výbehu z bránky bol však celkový dojem viac než uspokojivý.

Alves - 7

Brazílsky reprezentant opäť odohral výborný duel. Je však veľkou škodou, že sa mu nepodarilo streliť na jeho konci gól, ku ktorému mal veľmi blízko.

Mascherano - 6

Argentínčan hral opäť solídne. Život si zvlášť nekomplikoval, opäť však ukázal svoju veľkú prednosť - predvídavosť.

Vermaelen - 6

Thomas odohral taktiež pokojný duel, nikto od neho nič zvlášť nečakal, snáď len to, čo robil a to vyvážanie lôpt do stredu poľa.

Mathieu - 6

Francúz si opäť zaslúži prívlastok 'nepravidelný'. Dnes vlastne nesklamal, no ani nepresvedčil.

Busquets - 7

Opäť pozorný výkon. Zvyšok tímu si vďaka jeho tvrdej práci v strede poľa mohol v kľúčových fázach duelu mierne oddýchnuť.

Rakitić - 7

Ivan je zaujímavou osobou. Keď sa vám zdá, že je absolútne neviditeľný, zrazu sa zázračne objaví a stane sa to, čo pri prvom góle. Inak, opäť od neho slušné v defenzíve.

Sergi Roberto - 8

Španielsky mladík dodal Barcelone silu a moc. Celý zápas odohral tak, ako celú doterajšiu časť La Ligy - na vysokej úrovni.

Messi - 7

Argentínska hviezda nebola úplne v poriadku, ale aj napriek tomu si Leo pripísal gól.

Suarez - 8

Bývalý hráč Liverpoolu opäť ukázal, že jeho podiel na úspechu tridentu MSN je enormný. Ďalší výkon hodný zabijaka.

Neymar - 7

Kapitán 'Kanárikov' poslal pokutový kop len do brvna, no pri Messiho i Suarezovom góle si pripísal asistenciu. V každom prípade odohral stretnutie, v ktorom ukázal, že je pre tím dôležitým hráčom.

Náhradníci

Bartra - 6

Začal hrubkou, keď do duelu prišiel ako striedajúci hráč v druhom polčase, no neskôr už z neho sršala istota.

Adriano - 5

Na ľavom krídle nemal toľko priestoru, veľmi sa však snažil. Jeho akciám však chýbala presnosť.

Munir - 5

Sotva sa za tých pár posledných minút dotkol lopty.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

charon1933

33
2015-12-31 09:17:43

Ak sa na tento zápas pozerám triezvo, tak penalta s kopať nemala a hráčom zápasu podľa bol Sergi Roberto.

charon1933

11
2015-12-31 09:18:21

Podľa mňa

dodo11

31
2015-12-31 09:20:59

Sergi Roberto odohral veľmi dobrý zápas, mnoho krát sa nebál potiahnuť loptu dopredu a zase naopak skvele pomáhal defenzíve. Som spokojný ako teraz napreduje so svojím vývojom, snáď si tento vzostup udrží. Fandím mu... :-)

Barsenal

21
2015-12-31 09:44:22

Konecne sme ziskali box-to-box typickych zaloznikov,ktorym nesmrdi behat hore dole a popri utoku odvazdat aj spinavu robotu v obrane-Rakitic a Sergi Roberto.Popri tom vsetkom je Sergi este aj dost rychly a neboji sa tahat loptu.Isiel pekne hore,dobre,ze sme si ho nechali.

Alexis09

10
2015-12-31 10:03:20

Leovi by som dal asi o bodik viac,sice prvych 20min mu neslo podla predstav ale potom okrem toho co pisete vypracoval viacero sanci svojimi krasnymi nahravkami ako to vie len on.

quentin

12
2015-12-31 10:23:34

Tak Culés, užili sme si krásny záver roka:D K zápasu, škoda, že Ney nedal gól, zaslúžil si ho. Čo sa týka hodnotenia ako takého, o bodík viac si zaslúžil určite Leo aj Sergi. Čo sa týka penalty, podľa mňa riskovali obaja, Leo aj brankár, no našťastie sa to obišlo bez zranení. Osobne, buď sa zbadali len v poslednej milisekunde a/alebo to bolo od oboch risk, kto uhne. V každom prípade by bolo zaujímavé vidieť to z pohľadu rozhodcu. Futbalový Pánbožko zaúradoval a Ney to nedal. Dorážka je gól z hry, asi tak. Ale Beticos hrali sympaticky, nebolo to o len o murovaní. Všetko dobré v Novom roku všetkým a celej Našej rodine Culés! Visca el Barca!

Tom10

4
2015-12-31 11:00:28

Messi nemá asistenciu

Barcelonista

-1
2015-12-31 17:44:07

Sergi 7 a Alves 7 ... Silna vypovedna hodnota clanku, obaja maju mat 9 kedze boli najlepsi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.