Jedna z ústredných postáv zápasu s Realom Betis, argentínska hviezda Lionel Messi, sa po stretnutí objavil v mixzóne, kde novinárom povedal, že rok 2015 bude z hľadiska Barcelony zopakovať veľmi náročné. Snaha tu však pochopiteľne bude.

Leo očividne nebol úplne fit a úplne v poriadku, aj napriek tomu si však pripísal okrem viacerých geniálnych pasov a niekoľkých výborných priamych kopov do štatistík jeden gól. Išlo o jubilejný Argentínčanov 500. duel v drese Blaugranas, ktorý tak oslávil tak ako sa patrí.

"Nezačali sme ideálne. Uvedomujem si, že po MS Klubov to je vždy náročné, ale nakoniec je dôležité, že sme získali tri body," hovoril Leo.

Ako to však bolo so zákrokom v pokutovom území? "Chystal som sa spracovať loptu, či išlo o faul, alebo nie neviem. Viem len, že som spadol."

Leo spomenul aj krátky 'review' k roku 2015. "Vieme, že je veľmi náročné získať týchto päť titulov, ale tento tím má veľké ambície. Chceme samozrejme aj naďalej vyhrávať."

Leo privítal aj rekord v počte strelených gólov za jeden rok. "Je výborné streliť 180 gólov, ale najdôležitejší je vždy kolektív. Čo sa týka Zlatej lopty, stále neviem nič," dodal s humorom.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

MilujemBarcu

top komentár
43
2015-12-31 11:46:58

Co sa týka zlatej lopty, uz si chystaj miesto..lebo k tým štyrom pribudne dalsia :)

Barsenal

8
2015-12-31 12:00:20

Sanca je.To trio je najlepsie v historii.Od zajtra mame Ardu a Aleixa.Hoci sa to nezda,velki univerzali.Arda moze hrat v zalohe a aj na kridle.Aleix moze hrat praveho obrancu,kridelnika ale aj v zalohe.Mozno kupit toho Soriana a este nejakeho zaloznika a sme kompletni.Nolita by som velmi chcel,ale bolo by mi ho luto po tych vykonoch co predvadza,aby len vysedaval na lavicke.Hoci,ak velmi chce ist do Barcy a nevadi mu lavicka,okamzite by som ho bral.

Messiking

11
2015-12-31 12:09:40

este nie od zajtra!!!!

jokerito

11
2015-12-31 13:29:06

Normálne som už ako na ihlach. Kľudný budem az 11eho ked bude mat piatu loptu v rukach :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.