Brankár Betisu Sevilla Antiono Adán nad odpískaným pokutovým kopom pre Barcelonu len krúti hlavou. V rozhovore pre Canal+ komentoval aj priebeh zápasu.

Pokutový kop

"Prvých 25 minút sme hrali dobre. Súper nemal príležitosti, hoci je treba priznať, že ani my nie. Tú situáciu nemožno vysvetliť, rozhodca nám to takisto neokomentoval, pretože takú situáciu jednoducho nemožno vysvetliť."

Zápas

"Mali sme viacero zranených hráčov a možno že sme stratili koncentráciu. Okrem toho sme hrali s najlepším tímom na svete."

Betis

"Bojovali sme, boli sme odvážni a v kontexte toho, čo robíme, nám to dodáva sebavedomie. Teraz myslíme na to, že najbližší zápas s Eiberom je veľmi dôležitý."

Pepe Mel

"Nie je možné hovoriť o ničom inom, než o najbližšej nedeli. Ak budeme hovoriť o júni, všetci sa pomýlime. Sme veľmi jednotní a s trénerom neobyčajne spokojní."

zdroj: as.com
foto: as.com

martin123

15
2015-12-31 21:15:36

Ani sa mu nečudujem

Mates19

17
2015-12-31 22:11:23

Som rad ze aj brankár co je odchovancom Realu nema problém povedat ze sme najlepší team na svete

frkmrk

5
2016-01-01 13:27:40

on ma triezve hodnotenie a vie co hovori

quentin

1
2016-01-01 21:09:22

Gentleman. Z jeho pohľadu veľni diplomatické vyjadrenie. Nebolo tam nič o strete s Leom. Osobne si myslím, že obaja boli v slede lopty a len v milisekunde sa videli navzájom. Bol to od oboch risk a naštastie sa ani jeden nezranil! Správne mu zrušili žltú. V každom prípade, buď to zaúradoval pán Boh Futbalový a/alebo Ney úmyselne zahodil. Bolo vidiet, že ho to nemrzí a ani z tej dorážky to nebola klasická oslava. Opravte ma, ak sa mýlim. Vedzte, že som to videl a aj na nete som si toto párkrát pozrel. Pozdravujem všetkých Culés...vlastne moju celú rodinu!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.