Počas víkendu sa odohral súboj o Katalánsko v Primera División, ktorý skončil deľbou bodov po bezgólovej remíze. Tento duel sa v krátkom čase opäť zopakuje. Oba tímy sa tentokrát stretnú v prvom osemfinálovom zápase Copa del Rey, ktorý sa tentoraz odohrá na Nou Campe.

Nenechajte si ujsť toto pohárové zápolenie a sledujte ho naživo na TV Tipsport!

Najväčšia tipérska komunita Tipsportu v tomto dueli jednoznačne favorizuje domácich Blaugranas, ktorí by si mali pred odvetou vytvoriť čo najlepšiu východiskovú pozíciu.

Barce navyše skončil trest od FIFA za porušovanie pravidiel pri transferoch mladých hráčov do tréningovej akadémie a na základe toho nemohla Barcelona celý rok registrovať a ani používať nových hráčov, ktorých získala. Trest je už minulosťou a už v tomto pohárovom súboji sa môžu premiérovo predstaviť Arda Turan a Aleix Vidal. Zasiahnu do pohárového diania aj oni a pomôžu Barce k víťazstvu?

Trošku zdržanlivejší je tipér DannyXxX, ktorý si myslí, že v tomto zápase padnú 0-3 góly s kurzom 1,82!

Porazia Blaugranas v pohári doma Espanyol? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

singo1

6
2016-01-06 09:42:08

espanol je hlavne zapredanec.staci pozriet ako hra proti Barcelone a ako proti Realu :))))))

wojto_FCB

2
2016-01-06 09:51:25

Dneska dufam že im to vratime za stratenie bodov môj tip
2:0 PS : tešim sa na ardu a vidala

majo111

1
2016-01-06 13:23:44

kludne 4-0 to bude odplata za to minule ragby co im povolil ten smrad v ciernom

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.