Primera División pokračuje aj počas tohto víkendu v rýchlom slede a opäť ponúkne zaujímavé zápasy, ktoré si môžete pozrieť naživo na TV Tipsport!

Barcelona sa po pohárovom víťazstve nad Espanyolom predstaví opäť doma a čaká na ňu nie príliš presvedčivá Granada. Hostia však vedia prekvapiť a Barca tak nebude môcť ani tentokrát nič nechať na náhodu.

Naposledy dokázala Granada zaskočiť Sevillu, ktorú doma porazila 2:1. Katalánci sú však súper iného kalibru a keďže chcú získať aj ligový primát, nemôžu si dovoliť doma zaváhať.

Najväčšia tipérska komunita v Tipsporte stojí jednohlasne za Barcou.

Stratég s číslom 620088 tipuje, že v zápase FC Barcelona-Granada padnú 3 góly a viac pri kurze 1,13! Idete do toho s ním?

Nezabúdajte, všetky zápasy z atraktívnej Primera División môžete sledovať v špičkovej kvalite LIVE na TV Tipsport!

A ako vidíte tento ligový duel Barcy vy? Aké sú tipy na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Roman7

5
2016-01-09 10:19:19

no tak to proste musi vsetko ostatne je kolosalna hamba to co predvadzaju poslednych 8 zapasov v lige je katastrofa presrat taky naskok fakt dokazeme len len barcelona svojou laxnostou a absolutne ziadnou chutou bojovat

Fcb1231

5
2016-01-09 10:37:22

s kurzu 1.13 som uplne v pi** :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.