Odvetný zápas osemfinále Copa del Rey medzi Espanyolom a Barcelonou by mal byť už len formalitou, keďže Blaugranas domáci zápas zvládli a zvíťazili pohodlne 4:1!

Aj túto odvetu môžete sledovať v priamom prenose na TV Tipsport!

Espanyolu sa posledné duely príliš nevydarili. Naposledy dokázali remizovať pred tromi zápasmi, a to práve proti Barce, keď s ňou dokázali doma v lige remizovať 0:0.

Barcelona určite bude chcieť uspieť aj v odvete a získať ďalšie víťazstvo na svoje konto. Veľký úspech, ktorý určite Barcu ešte viac nakopne, zožal počas týždňa Lionel Messi, keďže sa mu podarilo získať už 5. Zlatú loptu.

Najväčšia tipérska komunita Tipsportu je presvedčená, že Barca uspeje aj v odvete a pripíše si na svoje konto ďalšie víťazstvo.

Tipér JonnyM taktiež tipuje víťazstvo Barcelony s kurzom 1,31 a tento tip nájdete aj na jeho tikete.

Nezabudnite, tento zápas môžete sledovať v skvelej kvalite LIVE na TV Tipsport!

Získajú Blaugranas opäť ďalšie víťazstvo? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

MartinPogadl

14
2016-01-13 08:36:28

Dúfajme len, že to Barca zvládne a postúpi bez zranenia. Hráči Espanyolu zas určite budú hrať brutálne tvrdo. Hádam sa nám nikto nezraní.

mizap

4
2016-01-13 10:16:47

Mám tušení, že navzdory nedávné remíze 0:0 na jejich hřišti to tam tentokrát vyhrají. Myslím, že je to především otázka motivací, která bude tentokrát výrazně silnější.

Marian

5
2016-01-13 11:04:51

Myslím si, že Lucho dnes zostavu prerotuje.

patlo

0
2016-01-13 18:32:44

Barca postupi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.