Už dnes sú na programe úvodné dva duely štvrťfinále Copa del Rey a v ňom, samozrejme, Blaugranas nebudú chýbať. Sledujte zápasy zo španielskeho pohára v LIVE prenosoch na TV Tipsport!

Katalánci si opäť zmerajú sily proti Bilbau, ktoré počas víkendu v Primera División deklasovali 6:0! Parádny výkon aj výsledok ukázali, že Barca má top fazónu.

Baskovia si v sobotu ani neťukli, ale teraz ich čaká domáce vystúpenie a každý zápas začína od nuly. Na začiatku sezóny dokázali Barcelone ukradnúť trofej Španielskeho superpohára, a preto sa musia mať Katalánci na pozore.

Jedno je však isté. Jeden z týchto tímov neobháji minuloročné finále Copa del Rey. Kto to bude? Sledujte na TV Tipsport!

Najširšia tipérska komunita Tipsportu jednoznačne favorizuje vo skvelej forme hrajúcu Barcelonu.

Jej člen s číslom 85451371 má taktiež na svojom tikete čistý tip na víťazstvo Barcelony s kurzom 1,74 a môže na ňom vyhrať takmer 400 EUR!

Ako vidíte toto úvodné štvrťfinále Copa del Rey vy? Aké sú tipy na vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.