Arda Turan bol včera hosťom v rádiu RAC1. Turecký záložník v rozhovore hovoril o aktuálnych témach súvisiacich s Barcelonou.

Zápas proti Atléticu

"Cítil som sa čudne pretože som s nimi hral dlho. Pre mňa sú veľmi výnimočnými ľuďmi a tak to bude do konca môjho života. V priebehu zápasu som však myslel len na to, aby som pomohol svojmu tímu."

Agresivita Atlética

"Vzhľadom na to, že som bol na oboch stranách, mužstvo ako Barca je veľmi ťažké udržať. Hráči Atlética aj Athletic majú charakter. Ich spôsob hry je treba rešpektovať. Je treba hrať tvrdo. Sme Barca, musíme pochopiť, že urobia čokoľvek, aby nás zastavili."

Pol roka bez hry

"Nikdy som nezvažoval odchod na hosťovanie z rešpektu voči Barcelone. Klub za mňa dal množstvo peňazí a to znamená, že vo mňa veril. Ten čas som neznášal dobre, bol som oveľa nervóznejší ako Aleix. On bol doma a ja som bol nový. Ale zabezpečili, že som sa cítil ako doma."

Cieľ

"Prišiel som sem vyhrať Ligu Majstrov. Od tej trofeje ma delila jedna minúta. Uvidíme, či budem talizmanom a či sa Barcelone podarí vyhrať ju druhýkrát v rade."

Luis Enrique

"Sme si veľmi podobní. Je intenzívny a agresívny. Barca mala stále svoj štýl, dušu a kvalitu. Ale on jej dodal agresivitu."

Hod kopačkou

"Nikdy som nepovedal, že z Atlética chcem odísť, pretože ma už unavuje toľko behať. Je to klam. Pokiaľ ide o hodenú kopačku, bola to chyba, poučil som sa. Ale na trávniku som hráčom s charakterom."

Pozícia

"Cítim sa dobre v zálohe aj útoku. Chcem však byť pre tím užitočný."

Iniesta

"Vždy som ho rešpektoval a bol mojim vzorom. Nielen ako hráč. Tiež je príkladom pre mladých."

zdroj: as.com
foto: as.com

arogantaldo

17
2016-02-03 12:46:24

pred tretim golom Neya Bilbau mu ktorysi hrac zasliapol clenok.
a od zaciatku zapasu s Atletikom mu ti spinavci sli evidentne presne po tom istom mieste.

ViscaElBarca88

7
2016-02-03 12:58:57

Tak tak len dostatčnou tvrdosťou a agresivitou sa dá zastaviť barca ako to zrobili Atleti v sezone 13/14 odvtedy ich obdivujem na ihrisku su "svine" ale po záverečnom hvizde su to už normálni chlapi s rešpektom prial som im lebo vyradilo nás vtedy lepšie mužstvo a zaslúžene škoda tej zasratej minúty ktorá ich delila od ligy mistru

arogantaldo

15
2016-02-03 13:22:17

to co dokazu urobit Juanfran Godin a specialne Filipe Luis nerobia normalni ludia. v civile su tiez taki, poznam z nasich sutazi osobne tiez podobnych vypatlancov. ci je to horska liga ci primera , je to jedno

bruno1

14
2016-02-03 13:23:55

Take dlhe nadstavenie vo finale ligy majsrov sa len tak nevidi...

arogantaldo

12
2016-02-03 13:31:32

v premier sa natahovalo aj par minut za OT pokial nepadol gol v prospech ManU alebo Chelsea, samozrejme v zapasoch ked nedokazali streli vyrovnavajuci resp. vitazny gol.

Branko

7
2016-02-03 14:35:34

Pred uverejnením by mal príspevky opraviť niekto, kto vie naozaj po slovensky!

Branko

1
2016-02-03 14:35:34

Pred uverejnením by mal príspevky opraviť niekto, kto vie naozaj po slovensky!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.