V zápasoch s Levante padá veľa gólov, najmä do siete súpera. A to aj na ich domácom štadióne Ciudad de Valencia. Určite si pamätáte vysoké víťazstvo 5-0. Vybrať päť najkrajších gólov tak barcelonská réžia mala ťažké. Posúďte sami, či vybrali dobre. Preklad anglických tituliek pod videom.

Originálne video na Barca Fans

#5

Začíname s týmto gólom Lea Messiho počas jeho začiatkov v prvom tíme. Všimnite si ako si uvedomil svoju zodpovednosť a obohráva svojho obrancu. Prešmykol sa pred neho, aby si našiel miesto na strelu, ktorú zatočil k vzdialenejšiemu rohu. Už tu môžete vidieť, že sa vypracovával na top hráča.

#4

Deco bol vždy známy pre svoju skvelú strelu a predviedol to týmto voľným priamym kopom. Náročnosť tohto priameho kopu leží v krátkej vzdialenosti medzi loptou a bránou ako aj náročným uhlom. Všimnite si ako Deco postavil svoje telo tak, aby mohol svoju nohu dostať okolo lopty tak, aby mal dostatočný odstup a urobil to čo najrýchlejšie. Prevedenie je perfektné a lopta sa dotkne pred vstupom do brány žrde. Je to nezastaviteľný priamy kop.

#3

Týchto top 5 gólov pokračuje Rakitićovým prvým oficiálnym gólom za Barcu. Chorvát sa predstavil ukážkovým gólom – silnou strelou z mimo šestnástky. Obranca Levante odhlavičkoval loptu preč a Ivan, ktorý bol veľmi ostražitý sa prihnal k lopte ako vlak a vystrelil z voleja ako blesk. Strela mala veľkú rýchlosť, preletela bránou a skončila vo vzdialenejšom rohu. Aký skvelý spôsob ako streliť svoj prvý gól!

#2

V sezóne 2012/13 Barca zaznamenala výrazné víťazstvo a architektom bol Andrés Iniesta, ktorý trikrát asistoval a strelil tento úžasný gól. Pri tejto príležitosti rodák z La Mancha ukázal, že môže ako vynikajúci ako aj klinicky presný v jednom zápase. Pri tomto góle postupoval priamo na bránu a našiel dostatok miesta na vyslanie tejto prudkej strely, ktorá zasiahla brvno a prudko sa odrazila do brány.

#1

Skončíme rovnakým hráčom akým sme aj začali – Leom Messim. Argentínčan skóroval tento gól v rovnakom zápase v akom bol aj predchádzajúci Iniestov gól. Leo vlastne skóroval až dva, vďaka asistencii Adrésa, no my sme chceli poukázať najmä na tento kvôli jeho výnimočnej kvalite. Iniesta mu poslal bezchybnú prihrávku do priestoru, ktorá sa vyhla dvom obrancom Levante a Messi jednoducho nadvihol loptu nad Munua. Všimnite si ako ju bol schopný nadvihnúť počas behu a bez takmer žiadneho miesta. Absolútna kvalita!

Zdroj: fans.barcelona.com
Foto: theguardian.com

Maxmilian

9
2016-02-06 23:40:19

Tá Rakitičova sa mi asi najviac páči, no ináč všetky sú parádne :) Verím, že aj zajtra padnú pekne góly, no samozrejme dúfam, že do súperovaj brány :D :D Ale tak jasné, hlavné sú 3 body

GabrielSVK

3
2016-02-06 23:49:24

Mne zase ten Iniestov angličák

Gaybregas

-4
2016-02-07 08:24:56

a ziadna šaviho kolmica??? ako je to mozne?? ziadne GGG???

tominno9

6
2016-02-07 09:08:46

BAN

Andy11

0
2016-02-20 08:20:56

podla mňa tam mohol byt aj ten vo finále CDR čo dal Messi proti bilbau

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.