V piatok predstavitelia rôznych médií boli zúčastnení v incidente s otcom Neymara pri vchode do podniku, v ktorom jeho syn oslavoval svoje 24. narodeniny.

Hoci Neymar starší nechcel odpovedať na žiadne otázky, novinári sa odpovedí domáhali, boli hrubí a agresívni. Na tento incident oficiálne reagovala aj FC Barcelona. V stanovisku, ktoré klub vydal, voči svojim zamestnancom a spolupracovníkom vyžaduje úctu aj v prípade ak nechcú rozhovor poskytnúť či počas ich voľného času.

Znenie vyhlásenia

"Po analýze incidentu, ktorí sa stal za účasti neveľkej skupiny predstaviteľov médií a otca hráča nášho prvého tímu Neymara Jr, FC Barcelona sa domáha úcty voči osobám, ktoré sú súčasťou klubu, keď odmietnu poskytnúť komentár či odpovedať na otázky predovšetkým v ich osobnom voľne.

Právo na informáciu nie je nadradené povinnosti rešpektovať ľudskú slobodu a minimálnym pravidlám správania sa. Klub prijme kroky za účelom ochrany základných práv spoločenského styku."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

DajoO5

18
2016-02-07 09:49:41

No už vidím ale kroky podnikne klub uz toľko tých krokov mali podstúpiť a stále si každý o nás vytrie hubu. Milujem tento klub a ťažko sa mi prizera respektíve ťažko sa mi čítajú takéto veci keď hádžu špinu na hráčov a na klub. Tak uz by to vedenie mali začať hájiť farby a priority tohto klubu a nie ze si každý do nás kopne ako do handry a len nám drbu pokuty za všetko !!!! Tak uz chcem vidieť naozaj nejaké kroky a nie len huba plná plánov

piqe73

17
2016-02-07 10:14:10

Najlepsia odpoved bude stale vyhravat trofeje a neprajnikom vytriet zrak : )ved my sme viac ako club!!!

emiliano

14
2016-02-07 10:31:51

Toto presne som už napísal, DajoO5. Vedenie Barci je impotentné,necháva bez protestov urážať klub i ľudí okolo neho.Tie hrubé zákroky na hráčov, či hrubé chyby rozhodcov mali byť dávno podrobne
rozobrané v TV. Madridskí daniari a prokurátori (jedná škaredá sa na to špecializuje) poľujú na len na našich hráčov a ich príbuzných, vyšetrujú. To by ste videli, čo by urobil taký ManU, keby cítil krivdu, to by ste videli, čo by robil Mou po zákrokoch na našich, keby nás trénoval. Dokedy budú mať hráči trpezlivosť chodiť po súdoch, keď sa ich nik nezastane ? Ak by bol Messi alebo Ney v Reali, žiadne vyšetrovanie by nebolo alebo by sa uzavrelo s tým, že nie oni, ale ich zástupcovia urobili chyby.Je tu jasná agresia voči klubu, a to aj voči Katalánsku, a tak treba aj reagovať.

okbor

5
2016-02-07 11:06:10

Áno je tu agresia a nevraživosť, lebo to tak bolo vždy (povedal to Lucho v jeho rozhovore pred dnešným zápasom). Ale, bez vetra sa ani lístok nepohne. Problém je v tom, že tieto bulvárne reči živí svojimi vyjadreniami sám Neymar starší (otec). Skúste si prečítať v rôznych periodikách, čo všetko narozprával v súvislosti s prestupom a aktuálnymi ponukami. A svorka (bulvár), keď zacíti krv tak ide po nej.

s1ck

7
2016-02-07 12:52:59

Síce média su svine a hyeny ale ten Neymarov otec mi je tak nesympatický ako nikto :D

emiliano

0
2016-02-07 14:23:03

Aj mne,je to chamtivá sviňa,ale myslel som o útokoch na Barcu všeobecne. Áno vždy útoky boli,ale treba na ne odpovedať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.