Aj napriek prehre svojich zverencov môže byť tréner Levante s ich výkonom spokojný. Jeho hráči Barcu potrápili a pri troche šťastia si mohli možno odniesť aj priaznivejší výsledok.

Čo Rubiho trápilo jednoznačne najviac, boli nepremenené šance, ktorých bolo na strane domácich pomerne veľké množstvo. “Šance Lermu i Moralesa boli veľké. Najmä Moralesova, tá dokonca skončila na tyči, proti Las Palmas to tam padlo podobne. Pohoreli sme v koncovke, no som spokojný. Oba tímy si vypracovali 5 či 6 šancí, nám už len chýbalo ich využiť.”

Lodivod valencijského celku však o šťastí hovoriť nechce. “Nepáči sa mi slovo šťastie, ak máš šance a nevyužiješ ich, tak to podľa mňa nie je o šťastí, je to všetko na tebe.”

Rubi si nemyslí, že by to bol oddychový zápas pre Barcu. “Naša taktika spôsobila, že v niektorých miestach na ihrisku mali pohodlie, no nemyslím si, že to bol pre Barcu dnes relax.”

Tréner domácich od začiatku plánoval brániť s veľkým množstvom hráčom a vyrážať do kontier. “Myšlienka bola taká, že sme chceli hrať intenzívne, brániť so siedmymi hráčmi a zvyšní mali vyrážať hore do protiútokov, hrať na Barcu traja proti trom. Kombinovali sme to s pressingom na ich polke. Do polčasu sme chceli ísť s výhodou, napríklad s remízovým stavom, pretože Barcu buď prekvapíš na začiatku, alebo je to potom už veľmi ťažké.”

Muž, ktorý veľmi dobre pozná Barcu, na ňu vyrukoval s premyslenou a cielenou taktikou. “Nerád hovorím o iných tímoch, no táto Barca dala nato, aby mala troch hráčov vpredu, ktorí si budú dokonale rozumieť a majú tak skvelý tím. Prekvapilo by ma, ak by túto sezónu nevyhrali nejaké tituly.”

Rubi nakoniec pochválil nasadenie svojich zverencom a do budúcnosti má pozitívne vyhliadky. “Tento týždeň sme pracovali tvrdo, hrali sme v obrane veľmi dobre, tvrdo, no čisto. Situácia je taká, že čím lepšia bude obrana v ďalších zápasoch, tím viac môžeme ísť so zdvihnutými hlavami hore.” Rubi ľutoval nepremenených šancí, no poznamenal, že “teraz prichádza naša Liga.”

zdroj a foto: mundodeportivo.com

Lionel10Messi

-2
2016-02-07 20:45:48

Pracda dobry boli ... chybal tam Sergio

marco78

2
2016-02-07 20:55:35

Tak je lepšie vyhravat hoci nie s presvdcivym vykonom a zbierat body,ist od zapasu k zapasu,ako hrat pekny futbal ako napr.taky Real Madrid v poslednom case pod Zidanom a stracat body v zapasoch kde boli daleko lepsi nez super.Uvidime ci dnes nieco uhra v Granade...

Lionel10Messi

2
2016-02-07 21:11:03

Real vyhrava 1-0 bodaj by remizovali pri najhorsom prehrali

okbor

2
2016-02-07 21:26:05

A zatiaľ im je Granada viac než rovnocenným súperom. Uvidíme, či to vydržia aj v druhom polčase. A keď sa náhodou zadarí a CR7 strelí gól ako 2. 2. 2013, tak by to nebolo od veci. Pre tých čo nesledujú štatistiky, vtedy dal jediný gól zápasu, ale do vlastnej bránky.

okbor

2
2016-02-07 21:50:11

A je 1:1! Dúfam, že sa zrodí "prekvapenie"!

okbor

7
2016-02-07 22:28:13

Tak škoda, chýbalo len 6 minút. A to nebola proti Pusinkám odpískaná penalta. Možno nabudúce.:) Granada si zaslúžila keď už nie vyhrať, tak aspoň remizovať. Ale taký je futbal.

Yakub

2
2016-02-07 22:40:50

real sa v zápasoch vonku strašne trápi, snáď to vydrží ))

okbor

1
2016-02-07 22:51:11

A citát fanúšika z "inej" stránky: "tragédie.. Tohle byl přímo dělaný zápas pro Ronalda, tým na sestup a on mu nedá ani gól? Co chce dělat za týden proti Bilbau?". A ja len dodám, že dúfam, že zase nič, ako dnes.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.