Neymar sa stal hlavnou hviezdou videa, v ktorom si Barcelona pripomína čínsky nový rok. Spolu so spoluhráčmi Marcom-Andre ter Stegenom, Ivanom Rakitičom, Aleixom Vidalom a Thomasom Vermaelenom si prajú všetko dobré. Tím aj prostredníctvom tohto videa pozdravuje svojich fanúšikov na ázijskom kontinente.

Čínsky nový rok pripadol na pondelok 8. februára a tento rok sa bude niesť v znamení opice. Posledné roky sa snaží katalánsky klub nasledovať trend, ktorý diktujú veľké európske tímy a prostredníctvom rôznych videí, reklám či iných prostriedkov sa ázijskými fanúšikom prihovárajú pomerne často.

Klub už má aj čínsku jazykovú verziu oficiálneho webu, no aj účty na sociálnych sieťach Tecent Weibo, Sina Weibo či WeChat. Čínski priaznivci sa dokonca môžu prostredníctvom súťaže zapojiť aj do boja o podpísaný dres, ktorý sa objavil v tejto reklame.

V Číne sa Barcelone darí. Za posledný rok pribudlo Barce až 1,7 miliónov nových odoberateľov na sociálnych sieťach, čo je najviac zo všetkých klubov v Európe. Manchester sa obohatil o 1,1 miliónov odoberateľov a Bayern Mníchov o niečo vyše 800 tisíc.

zdroj, foto a video: fcbarcelona.com

quentin

6
2016-02-08 20:27:01

A okrem odoberania príspevkov, čo tak aj prispieť? Som si istý, že sa tam nájde aj xy potomkov veľkopodnikateľov, ktorí by nemali problém ani s 200mega eur ročne po dobu 20 rokov!;)

okbor

3
2016-02-08 21:46:35

A potom sa budú učiť po čínsky? Si sa s koňom zrazil? Vieš si predstaviť Lea, ako hovorí mandarínskou čínštinou? :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.