Barca sa pomaly, ale isto dostáva do najdôležitejšej fázy sezóny. Po prvom zápase španielskeho pohára je o postupujúcom de facto rozhodnuté. Sledujte aj odvetný duel Copa del Rey LIVE na TV Tipsport!

Katalánci zobrali zápas viac než vážne, čo sa odzrkadlilo aj v zostave, v ktorej nechýbali stabilné opory tímu. Výsledok 7:0 je veľavravný. Do polčasovej prestávky si domáci vytvorili trojgólový náskok, ktorý do konca zápasu zveľadili aj vďaka červenej karte, ktorú videl hráč Valencie. Následne v Primera División stačil Barcelone na plný bodový zisk na pôde Levante aj úsporný režim.

Vzhľadom na výsledok prvého zápasu sa dá očakávať, že jadro barcelonskej zostavy budú tvoriť alternujúci hráči z lavičky a šancu by mali dostať aj hráči z „b-éčka“. Niet pochýb o tom, že sa bude jednať o ofenzívne predstavenie. Valencia si nutne potrebuje udobriť domáceho fanúšika a naopak hráči katalánskeho veľkoklubu, ktorí nenastupujú pravidelne, majú jedinečnú možnosť zabojovať o základnú zostavu.

Jediný víťazný zápas bratov Nevillovcov počas ich pôsobenia vo Valencii hovorí sám za seba. Keď už nič iné, tak aspoň prístup a bojovnosť ich zverencov v zápase s papierovým favoritom je nevyhnutnosťou.

A ako vidia členovia komunity Tipsportu túto semifinálovú odvetu?

Tipér 95598384 priniesol zaujímavý tip – padnú 3 góly a viac so sympatickým kurzom 1,65. Ďalší člen najväčšej tipérskej komunity davids bol o niečo odvážnejší a k tipu, že padnú 3 góly a viac, pridal výhru hostí s lákavým kurzom 2,53.

Sledujte ofenzívnu futbalovú lahôdku Valencia – FC Barcelona v semifinále španielskeho kráľovského pohára naživo na TV Tipsport!

Predĺžia Katalánci šnúru neporaziteľnosti, alebo nájde Valencia svoju stratenú tvár práve v zápase, v ktorom sa dajú opäť očakávať gólové hody?

Využite Tiket arénu a analýzy vo svoj prospech a podieľajte sa aj vy svojimi tipmi nielen na tomto futbalovom stretnutí. Zaregistrujte sa priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR.

zdroj: tipsport
foto: sport.es

arogantaldo

5
2016-02-10 09:09:40

možno že skutočnost domácej nakladačky robí odvetu nezaujímavou . v mojom prípede je to naopak, vzhladom na to že je to jedinečná možnost vidiet v akcii druhý sled.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.