Barca má pred prvým osemfinálovým duelom pred sebou 3 zápasy v lige za sebou a v týchto stretnutiach si môže upevniť pôdu pod nohami. Všetka pozornosť sa však momentálne sústreďuje na jeden zápas, na ten najbližší proti Celte.

Celtu Lucho v žiadnom prípade nepodceňuje. “Je to jediný tím, ktorý nás porazil dvakrát odvtedy, čo sme spolu”.

Messi aj Arda sú vraj v poriadku, o budúcnosti Neymara zas hovoriť nechcel, Lucho sa momentálne chce sústrediť iba na futbal. “Celta je veľmi nebezpečný súper, atraktívny a odľahčený od iných povinností, než máme my. Majú myšlienku a trénera, ktorý túto myšlienku pestuje. Je možné, že uvidíme dobrý zápas, v ktorom však budeme mať ťažkosti s víťazstvom.”

Čo sa týka poslednej prehry s Celtou Vigo, Lucho vôbec nič nezahmlieval. “Bol to prvý zápas tohto dvojzápasu a mal úplne jasný priebeh.”

Celta sa po skvelom výkone trochu zbrzdila a najmä v lige body postrácala. Podľa Astúrčana by ale nebolo dobré ich podceňovať. “Aj napriek tomu, že mali horšie zápasy, netreba ich podceňovať, sú stále nebezpeční. Už je to nejaký čas, keď mierne stratili formu, no stále sú nesmierne intenzívny, majú schopnosť ísť rýchlo dopredu, veľmi tesne brániť aj podržať loptu. Budú nás trápiť v útoku i obrane. Nie je len jeden kľúč k ich pokoreniu, nato, aby ste ich porazili musíte spraviť veľa vecí,” zhrnul Lucho a dodal, že “je to jeden z najatraktívnejších a najzaujímavejších tímov v La Lige.”

Luis Enrique potvrdil, že na zápas s Arsenalom ešte nemyslí a taktiež si nemyslí, že by mohlo Celtu neúspešné semifinále v Copa del Rey nejak ovplyvniť. “Duel so Celtou je prioritný, je to momentálne jediný zápas, na ktorý myslíme. Čo sa týka ich účinkovania v Copa del Rey, bol to otvorený semifinálový dvojzápas, nevyšlo to a neviem vám povedať, do akej miery ich to ovplyvnilo, no viem, že budú skôr motivovaní.”

Nolitove zranenie neberie ako príliš veľkú výhodu. “Zranený je už dlhšiu dobu, tím pracuje aj bez neho.” Celta však stratila aj ďalšieho dôležitého hráča, no toho natrvalo. “Augusto Fernández bol pre Celtu veľmi dôležitý, líder a pracant, no tréner má k dispozícii mladých, ktorí sa teraz môžu ukázať. Bol to vždy tím, ktorý sa vedel so stratami a problémami šikovne vysporiadať.”

“Messi a Arda sú už zdraví. Ardu nakopli a šrám sa zhoršil, dokonca si nemohol obuť ani topánku, nebolo teda na mieste riskovať. Obaja sú v poriadku.”

Ohľadom súčasného modelu sa necíti byť ako jeho strojca a iniciátor. “Predo mnou bol Eusebio s rovnakou myšlienkou a potom sa s ňou pokračovalo.”

Boja sa tímy Barcy? Lucho si myslí práve opak. “Nemyslím si, že by sa nás niekto ľakal, skôr vidím rivalov, ktorí hrajú intenzívne, vedia narobiť škody a menšie tímy zvyknú byť obzvlášť motivované. To je prístup, ktorý vidím ja.”

“Jediné, čo ma ohľadom finále Copa del Rey zaujíma je to, že sme v ňom. To ostatné, analýzy a tak, to je už na vás novinároch.”

Ohľadom opakovania otázky smerom k tomu, či Neymar zostane v tíme a či si myslí, že je to pre Brazílčana odpovedal jednoducho. “Stratil som hlas, pretože na túto otázku som odpovedal už toľkokrát.”

zdroj: mundodeportivo.com
foto: archív

ronyy101

17
2016-02-13 15:38:22

Posledná veta :D :D

ViscaElBarca88

21
2016-02-13 15:46:19

Lucho má ale zmysel pre humor ten by sa nestratil ani v nejakej Talkshow :D

zubo

4
2016-02-13 16:44:24

Prosim vas, neviete kde stiahnut Messi the movie film? neviem to nikde najst

Dakujem

Alirael

3
2016-02-13 18:14:38

https://kat.cr/...

zubo

3
2016-02-13 18:30:24

Diki moc ;-)

Mirku

0
2016-02-14 20:10:38

http://movie.pubfilmno1.com/...
tu si to vieš pozrieť ale aj stiahnuť + je to s titulkami ale síce len anglickými :)

Dr-QQ

11
2016-02-13 17:58:33

Tak tri veci hovoria pre nás a proti Celte:
1.My máme všetkých kľúčových hráčov k dispozícii, ale im chýba Nolito pre zranenie, Aspas a Orellana pre karty.
2.My sme oddýchnutí a Celta má ťažkú odvetu v Copa del Rey v nohách.
3.My hráme doma.

mizap

4
2016-02-13 18:13:44

Luis Enrique: Celta je jediná, čo nás dokázala poraziť dvakrát ---- No tak je třeba odložit mindráky a normálně zahrát.

PAGO

0
2016-02-13 22:47:16

Dolezity suboj pre nas aj ked nie rozhodujuci v lige . Verim v zisku troch bodov . Moj tip 2:0 alebo 3:0 .

Ahonen

0
2016-02-13 23:43:53

Zajtra nás čaká silný súper a pre nás dôležitý zápas ja ako fanúšik Barcelony verím že ten zápas vyhráme. Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.