Španielska liga pokračuje 24. kolom a v nedeľnom večernom zápase sa stretnú starí známi. Vo vzájomných zápasoch sa favorit z Katalánska zvyčajne trápi a v konečnom dôsledku je čo vracať. V doteraz poslednom vzájomnom zápase Celta naložila Barce rovnú štvorku a zápas sa skončil výsledkom 4:1, ktorý letel do sveta. Sledujte odvetu zo štadióna Nou Camp LIVE na TV Tipsport!

Barcelona aktuálne ťahá 29 zápasovú šnúru bez prehry, čím sa nezmazateľne zapísala do klubovej histórie. Luis Enrique prekonal v tomto ukazovateli legendu Pepa Guardiolu a prekonávať Guardiolu je enormne ťažké. Podľa očakávaní bola v pohárovom „pro forma“ stretnutí proti Valencii postavená alternatívna zostava. Dôležití kmeňoví hráči sú oddýchnutí a čo viac Messi opäť trénuje s tímom. Situácia na čele tabuľky je otvorená. Na Barcu strácajú madridské kluby 3 resp. 4 body. Bodové zaváhanie môže znamenať automaticky zníženie rozdielu.

Hráči Celty rozohrali úvod sezóny vo veľkom štýle a nejednalo sa len o zápas s Barcelonou. Spievali sa ódy na ofenzívne poňatie hry a obdiv si zaslúžil aj sebavedomý prejav proti papierovým favoritom. V novom kalendárnom roku sú výsledky nevyrovnané. V posledných desiatich zápasoch si Celta Vigo zaknihovala len tri výhry. Predpoklad, že favorit stretnutia sa potrápi je reálny, ale víťazstvo by mu nemalo ujsť. Zaujímavá je však štatistika vzájomných zápasov s Barcou, na ktorú upozorňuje tipér davids. V posledných 25 zápasoch boli len 3, v ktorých padlo viac ako 4 góly.

Vychádzajúc z týchto predpokladov člen najväčšej tipérskej komunity davids prináša zaujímavý tip, že domáci zvíťazia a v zápase padnú 0–4 góly so zaujímavým kurzom 1,77.

Dokážu Katalánci vrátiť požičané a pripraviť Celte Vigo trojgólovú prehru? Sledujte príťažlivý duel FC Barcelona – Vigo naživo na TV Tipsport!

Využite Tiket arénu a analýzy vo svoj prospech a podieľajte sa aj vy svojimi tipmi nielen na tomto futbalovom stretnutí. Zaregistrujte sa priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.