Nebol to ani Cristiano Ronaldo, ani Ribéry, no dokonca ani nikto, na koho by ste si dokázali spomenúť. Alvesa trápil najviac hráč Premier League, ktorý je momentálne spoluhráčom Martina Škrtela.

Ak ste tipovali Jamesa Milnera, tak možno klamete, no máte pravdu. V rozhovore, ktorý Dani poskytol pre anglické periodikum The Times povedal, že ho vôbec najviac zo všetkých zamestnával tento pracovitý Angličan.

"Hral som už proti mnohým, no najviac frustrujúce to bolo proti Milnerovi. Vždy ťa sleduje, spredu i zozadu. Je to proti nemu veľmi ťažké, lebo útočí a ty ho musíš brániť, následné bráni on teba a znova dokola."

Alves ale nehovoril len o Milnerovi ale aj o svojej aktuálne veľmi dobrej forme a o tom, že môže Barcelona ukončiť sezónu bez ďalšej prehry. "Je to síce ťažké, ale túto našu sériu sa pokúsime čo najviac predlžiť a vojsť tak do futbalovej histórie."

Dani tiež porovnal štýl aktuálnej Barcy s Barcou Pepa Guardiolu. "Preferujem kombináciu oboch, teda nestratiť filozofiu Barcy, držať veľa loptu, no zároveň nebyť príliš čitateľným. Dnes sme viac vertikálni, lepšie zvládame protiútoky, nie je to tak pomalé ako za Pepa, no nie je to ani tak, že by sme hrali len na ne," analyzoval pravý bek Blaugrana.

zdroj: sport.es
foto: archív

Messiking

25
2016-02-14 08:22:04

Dani to je frajeris

Ortiz

32
2016-02-14 09:37:51

no tak Messi by Milnera asi neřekl :D :D

DajoO5

19
2016-02-14 09:40:56

Pepov štýl bol skvelý kym ho nedokázali čítať nemali na nás proste mohli robiť co chceli a nenašli na nás recept. No ako išiel čas tak mužstvá si postupné ten recept začali nachádzať a tie naše akcie ktoré boli do krásy vysperkovane chceli hráči vysperkovat ešte viac a niekedy zo šance kedy už mala prísť strela bola opäť ďalšia prihrávka a buď sa tým pokazila gólová šanca ze nám super loptu odobral alebo hráč nemal dobrú pozíciu a prihral nas5 až na vlastnú polovicu ( samozrejme nebolo to stále ) a zase lucho ten štýl barci zachoval ale dal mu takú jednoduchosť hlavne v zakončení je to o pár rýchlych prihrávkach a ide strela a ne vozí sa ta lopta az do brány. Ako vravím pepou štýl bol úžasný ale hráči to už moc šperkovali a ako sa vraví všetkého vela škodí tak zase luchov je jednoduchší a zase použijem prirovnanie ako sa vraví ze v jednoduchosti je krása :) ale tak obaja sú skvelý a to co dal Pep Barce je neodškriepiteľné, samozrejme je to len môj názor nie každý z ním bude súhlasiť ale dúfam ze ním nikoho nepoburim.
Pekný deň Cules Visça El Barca

tunno

-5
2016-02-14 10:22:22

ziaden recept nenasli, len v sezonach 09-11 malo to iste muzstvo podstatne lepsiu formu ako tie dalsie 2 roky.vpodstate hrame ten isty styl aj teraz, len s osviezenym kadrom

DajoO5

4
2016-02-14 09:43:16

*s ním

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.