Vo výsledkoch Barcelony sa nedeje nič prekvapujúce. Už to je samo o sebe prekvapujúce. Človek znalý futbalovej problematiky vie, že pri tempe 2 súťažných zápasov do týždňa, musí prísť zaváhanie. Rozumná rotácia a široký vyrovnaný káder sú logickou odpoveďou na impozantnú barcelonskú šnúru 31 zápasov bez prehry. Sledujte, či ju Barca dokáže zveľadiť LIVE na TV Tipsport!

Katalánci zavítajú na pôdu mužstva, ktoré je tretie od konca. Ide o kvalitatívne rozdielnych súperov s odlišnými prioritami. Dá sa predpokladať, že Barca bude niektorých strategických hráčov šetriť pre potreby Ligy majstrov. V lige si vytvorila úspešnou dohrávkou s Gijónom 6 bodový náskok, o ktorý rozhodne nebude chcieť prísť. Hráči sú v takej psychickej pohode, ktorá už vadí aj hráčom konkurencie. Nič však nie je nebezpečnejšie ako falošný pocit vlastnej výnimočnosti. Barcelona teda nesmie výjazdový zápas podceniť a zároveň prispôsobiť zostavu a hru dôležitému duelu v Lige majstrov.

Las Palmas má jednu z najhorších obrán v lige a to môže zohrať významnú úlohu. Skóre 23:38, 5 výhier, 6 remíz, 13 prehier, 21 bodov a 18 priečka. To sú údaje, ktoré mnohé naznačujú. Tento súper by nemal byť vážnou hrozbou, ale Barca už neraz dokázala, že niektoré zápasy dokáže len „odchodiť“.

Tipér VasekSch verí výhre hostí a minimálne 3 gólom v zápase. Stanovený kurz pre túto alternatívu je na úrovni 1,48.

Dokážu Katalánci predĺžiť sériu zápasov bez prehry? Sledujte stretnutie Las Palmas – FC Barcelona naživo na TV Tipsport!

Využite Tiket arénu a analýzy vo svoj prospech a podieľajte sa aj vy svojimi tipmi nielen na tomto futbalovom stretnutí. Zaregistrujte sa priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tisport
foto: sport.es

OldoREAL

2
2016-02-20 11:21:28

Nedava to nahodou aj Tv Dajto ?

reteP

4
2016-02-20 11:34:16

Davaju to aj na Dajto!!

kov3

4
2016-02-20 14:29:57

Ide to aj na DAJTO, len si treba stiahnuť zvuk, aby nebolo počuť komentáre madridistov...

OldoREAL

0
2016-02-20 16:00:45

To ako myslis vazne co si napisal? Hehe kks ved ty komentatory nevedia ani poriadne aky je datum a nie to aby este aby niekomu fandili ... ja som sice fanda realu ale komentatory na dajto su uplne mimo realitu a vobec nevedia komentovat a uz vobec niesu madridisti :DDDD

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.