Najprestížnejšia futbalová súťaž sveta začala úvodnými zápasmi a osemfinálová vetva sa presunula do druhého týždňa. Ako to už vo vyraďovacej fáze býva, narazia na seba súperi zvučných mien. Čo zápas, to perla. Platí to predovšetkým v súbojoch Arsenal – FC Barcelona a Juventus – Bayern, ktoré nás čakajú v utorok. Využite v rámci nich LIVE stávky v Tipsporte!

Na Emirates Stadium pôjde síce o mimoriadne ťažký zápas, ale dá sa predpokladať, že Barca v ňom skóruje. Otázne je, do akej miery budú efektívne ofenzívy obidvoch tímov. Arsenal naďalej bojuje o anglický titul a už niekoľkokrát dokázal, že vo vyraďovacej časti Ligy majstrov dokáže poraziť kohokoľvek. Pohárová matematika vie byť nevyspytateľná.

90% členov najväčšej tipérskej komunity je presvedčených, že Barcelona v Anglicku zvíťazí.

Stratég barbarking prognózuje výhru hostí s tým, že padnú 2 góly a viac s prijateľným kurzom 1,83.

Pri všetkých zápasoch najprestížnejšej futbalovej súťaže sveta vám v Tipsporte ponúkame veľké množstvo LIVE stávok.

Akú východiskovú pozíciu získajú Katalánci v Arsenale? Podarí sa im zvíťaziť? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

LJLeon

-1
2016-02-23 14:03:35

Ahojte, ak niekto z Vas tipuje na tipsporte, môžte si pozrieť moje analyzy, uspešnosť mam zatial nad 75%.
priklad tato: https://www.tipsport.sk/... sa tam potom rozkliknuť, pozrieť si aj moje ostatne. Kľudne sa inšpirujte, čo vas zaujme:)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.