Po tom, čo sa najväčší rivali Barcelony v boji o španielsky titul konfrontovali v madridskom derby, na Blaugranas čaká súper z kategórie náročnejších. Do metropoly Katalánska zavíta mimoriadne nebezpečná FC Sevilla, ktorá favoritom dokáže spôsobiť bolesť. Nenechajte si ujsť súboj popredných klubov Primera División LIVE na TV Tipsport!

Barca a jej fanúšikovia prežívajú historické obdobie. Blaugranas ťahajú famóznu šnúru 33 zápasov bez prehry a nezdá sa, že by v blízkej budúcnosti chceli poľaviť. Vydarené predstavenie v Londýne, následný deň voľna a nedeľňajší termín zápasu so Sevillou by mali hrať v prospech katalánskeho giganta. V doterajšom priebehu sezóny fenomén MNS zaznamenal 93 gólov, čo je priemerne 2 presné zásahy na zápas. Prevedené do štatistickej reči – každé mužstvo vstupuje do zápasu proti Barce s tým, že inkasujú minimálne 2 góly od Tridente. Šialené!

Sevilla sa dostala na 5. miesto, ale potrebovala by sa dostať o stupienok vyššie, aby si zabezpečila miestenku v predkole Ligy majstrov. Na túto pozíciu však stráca až 8 bodov, a to najmä kvôli neúspešným vonkajším predstaveniam. Bilancia na ihriskách súperov je 8 remíz, 4 prehry a skóre 8:14. Zároveň je však jedným z mála mužstiev, ktoré dokázalo v tejto sezóne poraziť Barcelonu. Stalo sa tak na začiatku októbra 2015 pri domácej výhre 2:1. Gólový úspech praje hosťom aj jbmnt19.

Člen najväčšej tipérskej komunity jbmnt19 určil, že každý tím dá gól a domáci zvíťazia s prijateľným kurzom 2,15.

Sledujte príťažlivý duel FC Barcelona – FC Sevilla naživo na TV Tipsport!

Využite Tiket arénu a analýzy vo svoj prospech a podieľajte sa aj vy svojimi tipmi nielen na tomto futbalovom stretnutí. Zaregistrujte sa priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

piqe73

24
2016-02-28 08:05:11

pevne verim ze sa chalani vyblaznia a vratia im prehru:))

Ahonen

1
2016-02-28 17:32:42

Verím že chlapci vyhrajú a budú hrať na 100% a vrátia im prehru a navýšia si náskok pred Atletikom a Realom a predlžia si neporazitelnosť na 34 zápasou a vyrovnajú rekord Realu. Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.