Katalánci včera nedali domácemu Rayo Vallecano žiadnu šancu a pohodlne si dokráčali za víťazstvom 1-5. Hetrik strelil Leo Messi, strelecký účet v Barcelone si otvoril Arda Turan. Denník Sport hráčov ohodnotil nasledovne:

Bravo - 8

Svoju úlohu si zastal a za inkasovaný gól nemohol. Včera zároveň rozohrával loptu dlhými nákopmi a išlo mu to veľmi dobre, keď v spolupráci s útočníkmi vzniklo niekoľko dobrých šancí.

Sergi Roberto - 7

Po dlhšom čase sa objavil na pozícii pravého beka miesto Alvesa. Zapojil sa do niekoľkých nebezpečných akcií a do tímu priniesol rovnováhu.

Piqué - 7

Fyzicky na tom bol lepšie ako hráči súpera. Pri útokoch si dával veľký pozor a postupne získal odvahu aj na výlety do stredu ihriska. Vylúčenia mu prácu neskôr v zápase uľahčili.

Mascherano - 7

El Jefecito ukázal futbalovú vyzretosť a v obrane s Piquém si útoky od Raya Vallecano postrážili.

Mathieu - 8

Francúzovi zápas na kraji obrany vyšiel. Ponúkol pomoc Iniestovi aj Neymarovi. V obrane bol opatrný, v útoku skvelým centrom prihral na gól Turanovi.

Sergio Busquets - 8

Ako vždy, takticky perfektný zápas, pokrýval priestory, kde jeho spoluhráči nestíhali, mal pod palcom aj cirkuláciu lopty.

Rakitič - 9

Využil chybu domáceho brankára a otvoril skóre. Neskôr po faule na neho bol vylúčený prvý hráč Raya Vallecano. Našťastie, Rakitič po tvrdom faule Llorenteho mohol v hre pokračovať.

Iniesta - 8

Jeho hra je vždy darčekom pre milovníkov dobrého futbalu. Ani včera tomu nebolo inak. Vždy ponúkol elegantné, no rozumné riešenie.

Messi - 10

Argentínska hviezda zažiarila. Messi strelil hetrik, pokutový kop prenechal Suarezovi a pre súpera bol hrozbou pri každom dotyku s loptou.

Luis Suarez - 7

Suarez sa veľmi snažil a bol skutočne nebezpečný. Nemal však šťastie - opäť nastrelil konštrukciu brány, opäť nepremenil pokutový kop. Smolu však určite prelomí.

Neymar - 8

Predviedol sa skvelým priamym kopom, ktorý poslal na brvno. Chýbalo len málo. Prihral Messimu na gól, hral s prehľadom a umne. Chytil však aj žltú kartu - jeho piatu v sezóne - a proti Eibaru si tak nezahrá.

Náhradníci

Turan - 7

Arda Turan po príchode na trávnik strelil svoj prvý gól v drese FC Barcelona.

Vidal - 6

Na trávnik sa dostal v čase, keď Rayo už takmer ani neútočilo. Veľa práce nemal.

Vermaelen - 6

Belgičan takisto odohral časť zápasu, kedy súper skôr bránil po dvoch vylúčeniach.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Tom10

24
2016-03-04 12:37:13

vykon rozhodcu 4. a to som ešte asi mierny. mohol to byt lepši zapas aj z našej strany keby rozhodca nevylučil tych dvoch hračov. jedina vyhoda že sme si pošetrili viac sil ale mohol to byt krajši zapas. a mascheranovi by som dal menšiu znamku, zapričinil gol.

fofo112

23
2016-03-04 12:49:31

super Messi,Mathieu, Rakitič,tak som to zhodnotil aj včera,boli hráčmi zápasu.

guraj1111

-17
2016-03-04 13:47:34

Suarez hra slabo. Medzihra s nim konecna. Nevie hrat jeden na jedneho, hra iba na jasle, akurat tu zasekavacku ma dobru pri brankovej ciare.

paulie99

19
2016-03-04 15:04:00

Idiot sa znovu ozval. Podľa teba je Suárez na úrovni Sandra. Len kvôli tomu, že máš komplexy a nemáš Luisita rád tu nemusíš pod každým hodnotením hráčov vypisovať tvoje nezmysly. Len sa tým viac strapňuješ zatiaľ čo Suarez strieľa množstvo gólov a získava ocenenia.

BenjaminN

9
2016-03-04 15:51:17

škoda, že neymar nedal gola, strašně jsem mu to přál, už hodně dlouho se už neprosadil golově..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.