Fernando Roig Negueroles, výkonný riaditeľ a zároveň syn prezidenta Villarrealu, sa v rozhovore pre denník Sport dotkol zaujímavých tém súvisiacich s Barcelonou.

Villarreal - Barcelona

"Radi by sme prerušili ich sériu... Neexistuje žiadny tím, ktorý by nás vyslovene ničil. Vždy sme dobrým súperom. Prvé, čo musíme spraviť je eliminovať Messiho (smiech)."

Messi alebo Cristiano?

"Messi je lepší ako Cristiano Ronaldo, je to najlepší hráč v histórii. S Messim by Villarreal pokojne vyhral La Ligu. Neboli by sme šampióni so 100 bodmi, ale boli by sme na vrchole."

Barcelona alebo Real Madrid?

"Nepoznám tajomstvá, ale Barcelona má niečo, čo Real Madrid nie: jasne definovaný štýl hry od akadémie až po prvý tím, ktorý existuje od čias Cruyffa. Ako divák preferujem Barçu pred Madridom."

Messi alebo Maradona?

"Maradona mal v Neapole tri roky na najvyššej úrovni. Messi v posledných dvoch rokoch získava tituly nepretržite a je najlepším hráčom na svete už deväť a pol roka."

Denis Suárez

"Môžeme len povedať, že sme s ním veľmi spokojní. Nevieme, čo sa stane zajtra, ale pri štýle Barcelony by mu bolo najlepšie v strede ihriska."

zdroj: weloba.com

MilujemBarcu

top komentár
46
2016-03-18 19:52:46

vždy ma potesia taketo komentare, aspon viem, že zdravý usudok nevymrel, bo niekedy ked sa pozrem naokolo seba tak ten pocit fakt nemam, este sa tesim na tie galakticke reci po debakli realu proti slabuckemu wolfsburgu a ronaldov rekord ..to sa už zlata lopta bude lestit pre jeho pocest...vivat malmo vivat shaktar vivat as roma vivat wolfsburg !

gulio

12
2016-03-18 19:56:54

Sympaťák.

fofo112

7
2016-03-19 00:02:54

Konečne dostal Maradona od niekeho po držke,presne vystihnuté Maradona bol na výslní tri roky čo je to oproti Leovým desiatim.

tominno9

8
2016-03-19 09:15:42

Nemyslím, že dostal po držke, alebo ho nejak sundal, jednoducho povedal fakt, Maradona aj počas tých troch rokov spravil v Neapole revolúciu a bol vo svojej dobe fenomén

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.