Xavi Hernández aktuálne hráva v Katare, ale dianie vo futbale sleduje a prehľad má samozrejme aj o aktuálnej situácii v Barcelone. Posledné špekulácie hovoria o tom, že katalánsky veľkoklub má záujem o Riyada Mahreza, ktorý v súčasnej sezóne hviezdi v tíme Leicestru City v anglickej Premier Leage.

Legenda FC Barcelona pritom tvrdí, že Mahrez je dostatočne talentovaný na to, aby sa v Barcelone dokázal presadiť. Pre The New Arab povedal: "Je to veľmi dobrý hráč. Do môjho povedomia sa zrazu dostal len túto sezónu. Predtým som o ňom nevedel, ale túto sezónu vystrelil. Medzi najlepšími menami v Premier League si urobil miesto a hrá výnimočne dobre. Vďaka tomu, čo pre tento klub urobil, teraz môže hrať za akýkoľvek klub v Európe."

Myslel tým Xavi aj Barcelonu? "Áno, prečo nie? V budúcnosti by mohol hrať aj za Barcelonu. Je talentovaný, ale v súčasnosti to nie je v mojich rukách," dodal.

zdroj: independent.co.uk
foto: independent.co.uk

V1PER

15
2016-03-26 08:41:21

To by sme mali tolko kvalitných záložníkov. Potom kvalitní hráči budú vysedávať na lavičke

okbor

4
2016-03-26 15:13:19

Bolo by celkom zaujímavé spraviť "štatistiku", koľko hráčov podľa médií od začiatku sezóny FCB už "kúpila" alebo sa chystá kúpiť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.