Keď miesto, tak iba Nou Camp. Keď čas, tak len sobota 20:30. Keď najlepší futbal, tak jedine El Clásico! Nič iné ako bitka vládcov svetového futbalu nemá vo víkendovom programe miesto. Líder La Ligy FC Barcelona privíta tretí Biely balet z Madridu, ktorému do tanca nie je. O to väčšia je jeho motivácia triumfovať. Sledujte zápasy španielskej Primera División vrátane magickej klasiky naživo na TV Tipsport!

Katalánci sú pravidelným distribútorom najväčšieho počtu hráčov do reprezentácie. Inak tomu nebolo ani v posledných odohraných priateľských dueloch. Presne 16 Barcelončanov si splnilo svoju športovo-vlasteneckú povinnosť. Dlhodobejším zranením na to doplatil Jérémy Mathieu. Práve obranca Barcelony môže výrazne chýbať pre potreby alternácie za Jordiho Albu alebo Javiera Mascherana. Do konca súťaže zostáva v hre ešte 24 bodov, čo domácim titul ešte nezaručuje. Navyše rozhodne nechcú prísť o utešenú sériu neporaziteľnosti. Kráľovský Real Madrid vyslal na zraz 12 hráčov, ktorí v súčte odohrali o 213 minút menej ako rivali z metropoly Katalánska a nikto sa nezranil. Práve tento aspekt môže v konečnom účtovaní mierne prikloniť misky váh na stranu Pusiniek. Očakávajú sa góly, kontroverzie, pekelná atmosféra, skrátka El Clásico.

Tipér Rizek97, ktorý sa v tejto konfrontácii jednoducho vyzná. Vo svojej analýze predpokladá, že v súboji padnú minimálne 3 góly s kurzom 1,31.

Podľa stratéga Fakkena hostia z Madridu rozhodne majú čo Barcelone vracať a nedovolia jej vyhrať. Stávka na neprehru hostí so sympatickým kurzom 2,20 má svoje opodstatnenie.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Využite možnosť navštíviť Tiket arénu a zistiť ako uvažujú skúsení tipéri. Je to príležitosť obohatiť svoje stávkovanie a zároveň máte jedinečnú možnosť inšpirovať sa tipmi a analýzami k množstvu zaujímavých súbojov.

Ak ešte nemáte účet v Tipsporte, založte si ho priamo TU a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipspot.sk
foto: facebook

Macko7

10
2016-04-02 08:40:09

Barca vyhra
padnu min 3 goly
Messi da gol ano
Suarez da gol ano

toby17

-6
2016-04-02 11:05:51

barca dnes suverejne vyhra lebo tu neide to ze cim su vo vihode real a ci barca ale tu ide oto ze ide o prestis ved sa na nich bude pozerat cely svet barcelona je vo vybornej forme a real sa ma co ucit ved v lige je treti a pochibujem ze atletico madrid mu daruje druhe miesto a ani nema sancu taze typer netyper keby vedel rozmislat tak nepozera a kurzy ale na muzstvo

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.