Dámy a páni, je to tu! Najsledovanejší futbalový zápas medzi dvoma najväčšími rivalmi v celom Španielsku, FC Barcelona a Realom Madrid sa odohrá už zajtra. Duel bez najmenších pochýb bude aj napriek aktuálnemu postaveniu v tabuľke nesmierne napínavý!

21-11-2015 Real Madrid 0 - 4 FC Barcelona

FC Barcelona

Barca ide do zápasu s Realom Madrid sebavedomo, uvedomujúc si, že víťazstvo v El Clásicu by ju opäť výrazne priblížilo k obhajobe vytúženého titulu. Ako však povedal kapitán Blaugranas, Andrés Iniesta, duel s Los Blancos je ťažký za každej udalosti, nezáleží na forme ani postavení v tabuľke.

Katalánci budú v Clásicu papierovým favoritom, pred domácim publikom ich bude hnať túžba poďakovať sa za celoživotné dielo Johanovi Cruyffovi, ako to avizoval aj samotný Iniesta.

V prospech zverencov Luisa Enriqueho vravia aj štatistiky. FC Barcelona s Realom prehrala z posledných siedmich domácich duelov len raz, v roku 2012, celkovo Katalánci porazili Los Blancos z posledných šiestich duelov vo všetkých súťažiach štyrikrát. Navyše, Barca nikdy vo svojej histórii nepodľahla svojmu súperovi v El Clásicu, pokiaľ mala v tabuľke viac ako 10 bodový náskok pred Realom.

Lucho sa v zápase bude môcť spoľahnúť na kompletný káder s výnimkou Mathieua, ktorý si nezahrá do konca sezóny a Adriana, ktorý si poranil sval na pravej nohe. Chýbať mu tak nebudú ani doliečení Jordi Alba, Sergio Busquets aj Ivan Rakitić.

Real Madrid

Realu nepôjde v El Clásicu len o tri body. Ako povedal kouč Los Blancos, Zinedine Zidane, Madridu pôjde v zápase proti Barcelone v prvom rade o prestíž. Rozhodne je čo po zbabranom domácom dueli s Blaugranas čo naprávať a samotní hráči si to uvedomujú.

Sergio Ramos povedal novinárom na tlačovej konferencii, že Real je stále najlepším klubom na svete. Kapitán Los Blancos pridal aj zaujímavú myšlienku, keď povedal, že futbal vám dáva možnosť odvety a podľa toho Real k zápasu aj pristúpi.

Pre Zinedina Zidana pôjde o prvé Clásico z trénerskej lavičky. Všetko nasvedčovalo tomu, že Francúz bude mať k dispozícii plný káder, no napokon dnes ráno prišla správa z Madridu, ktorá oznámila, že sa mu zranil kľúčový Varane. Lodivod Los Blancos tak bude musieť v základnej zostave mladého stopéra nahradiť.

Predpokladaný výsledok

Tentokrát si predpokladný výsledok bude vyzerať veľmi jednoducho. Hráči FC Barcelona chcú vyhrať, aby si aj takto vzdali hold Johanovi Cruyffovi. Tipér Rizek97, ktorý sa v tejto konfrontácii jednoducho vyzná. Vo svojej analýze predpokladá, že v súboji padnú minimálne 3 góly s kurzom 1,31.

My si však myslíme, že Real odíde z Barcelony s poriadnym výpraskom a Barca samotná môže streliť aj viac ako tri góly. Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

FC Barcelona 5 - 0 Real Madrid

Info

Dátum: 2. apríl 2016, 20:30
Štadión: Camp Nou, FC Barcelona
Prenos: Digi Sport TV

Zdroj: forcabarca.sk, goal.com
Foto: archív

Federer

2
2016-04-02 16:32:21

Hneď po skončení o 22,25 dáva ČT4 Sport celý zápas ! je to po no keď to bude stáť za to oplatí sa po streame to vidieť na obrazovke s uhlopriečkou 121 cm !

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.