Kouč Blaugranas Luis Enrique povedal, že výjazd na Anoetu bude najťažším v celej sezóne. Hrať na pôde Realu Sociedad je naozaj nesmierne náročné a podľa toho k duelu pochopiteľne hráči Barcelony budú chcieť pristúpiť.

O tom, aký náročný bude duel so Sociedadom napovedá aj posledných päť duelov, ktoré Barca s týmto súperom odohrala.

Real Sociedad

Sociedad vstupuje do domáceho zápasu s Barcelonou pochopiteľne sebavedomo. Jedna z najväčších hviezda Txuriurdin, bývalý hráč Realu Madrid Asier Illaramendi vraví, že Sociedad je v skvelej forme a pred zápasom s Blaugranas je nažhavený a pripravený prekvapiť.

Podľa Illaramendiho bude chcieť Barca bezpodmienečne získať tri body po neúspešnom El Clásicu a o to náročnejšie to pre jeho mužstvo bude. Defenzívny stredopoliar zároveň pre oficiálnu stránku La Real dodal, že celý tím dá do duelu všetko.

Sociedad by sa bez pochýb uspokojil aj s remízou, na čo je dokonca veľký predpoklad podľa štatistík. Žiadny iný tím v La Lige doma neremizoval s Barcou tak veľakrát, ako práve Txuriurdin. Sociedadu sa to podarilo už dvadaťtrikrát.

Predpokladaná zostava: Rulli; Carlos Martinez, Reyes, Inigo Martinez, Yuri; Xabi Prieto, Granero, Illarramendi, Oiarzabal, Zurutuza; Vela.

FC Barcelona

Zverenci Luisa Enriqueho budú pochopiteľne chcieť získať na Anoete nesmierne cenné tri body. Hrať na tomto štadióne však nie je až tak jednoduché, ako by sa možno na prvý pohľad podľa tabuľky zdalo. Na pôde Sociedadu totiž od roku 2009 Barca v lige nevyhrala ani raz.

Problémom pre Kataláncov bude aj absencia Luisa Suareza, ktorý sa vykartoval v El Clásicu. Je otázkou, kto bude hrať na jeho poste, aktuálne sa špekuluje najmä o Turanovi, Rafinhovi a Munirovi. Lucho však už svojím výberom zostavy veľakrát prekvapil a je možné, že prekvapí aj tentokrát.

Kouč Blaugranas sa okrem spomínaného Suareza nebude môcť spoľahnúť ani na Sandra. Naopak Adriano dostal po drobnom zranení zelenú, rovnako sa to zápasového rytmu pomaly dostáva aj Rafinha.

Predpokladaná zostava: Bravo; Dani Alves, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Neymar, Messi, Turan

Predpokladaný výsledok

FC Barcelona na pôde Realu Sociedad nevyhrala už niekoľko posledných rokov. Kataláncov však v boji o titul 3 body z Anoeta nesmierne pomôžu. Dokáže partia okolo Lea Messiho aj bez Luisa Suareza bodovať naplno?

„Uvidíme stopercentný výkon, výhra Barcelony je viac než istá.“ Taká je konečná výpoveď člena najväčšej tipérskej komunity WIKI47 v rámci analýzy. Kurz 1,52.

Výhra hostí je lákadlom aj pre stratéga Rihoun85, ktorý neváhal na tiket s týmto súbojom obetovať vklad 370 EUR.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

Real Sociedad 1 - 2 FC Barcelona

Info

Dátum: 9. apríl 2016, 20:30
Štadión: Anoeta
Prenos: Digi Sport 3

Zdroj: forcabarca.sk
Foto: archív

ne1mar

2
2016-04-09 10:47:11

dnes to zlomime, visca el barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.