Na zverencov Luisa Enriqueho čaká nesmierne dôležitý zápas. Proti Atleti sa na Vicente Calderón rozhodne o miestenke do semifinále, konštatovať je však nutné, že ani jeden tím to nebude mať ľahké. Barca síce na Camp Nou vyhrala, no doma je Atlético silné a bude si veriť na výhru.

Posledný zápas proti hráčom Diega Simeoneho sa pre Barcu nevyvíjal dobre, no nakoniec dobre skončil. Nie ideálne, najpresnejšie je asi povedať, že skončil uspokojivo.

FC Barcelona

Barca sa nachádza v menšom stave nemohúcnosti. Fanúšikovia Kataláncov síce nie sú na zaváhania ich obľúbeného tímu zvyknutí, no teraz sa Barcelone jednoducho nedarí. Impluz na opäťovné nakopnutie by mohol prísť práve v tomto nevysloviteľne dôležitom zápase. Barcelona na to bez pochyby má.

Štatistika Blaugranas z posledných zápasov nie je príliš lichotivá. V lige sú Katalánci už 3 zápasy bez výhry, Messi naposledy skóroval skoro pred mesiacom, generálka na súboj v Champions League nevyšla, navyše aj maródka tímu je pomerne rozsiahla. Barca je však stále Barca a slabšie chvíle stretnú aj tie najväčšie mužstvá.

Prvý zápas proti Atleti bol ukážkou toho, že Barca dokáže skutočne zapnúť, ak je treba. Torresove vylúčenie síce tímu pomohlo, no v druhom polčase sme videli totálnu Barcu vedenú Iniestom. Na Calderón sa ukáže, či aj formou pokrivkávajúca Barca dokáže hrať proti veľmi dobre organizovanému súperovi, ktorý má len tie najvyššie ambície. Forma je len otázkou času a je jasné, že Barcu dobrá fazóne ešte túto sezónu stretne.

Zranenia sú však početné. Chýbať proti Los Colchoneros budú Mathieu, Rafinha, Vidal, Sandro aj Vermaelen. Ani jeden z nich však reálne nepatrí k hráčom do základnej zostavy, vyhovárať sa tak na rozsiahlu maródku nebude relevantné. Od Kataláncov sa očakáva, že postúpia a znova potešia aj oko diváka.

Predpokladaná zostava: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitič, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar

Atlético Madrid

Rojiblancos patria i túto sezónu k najlepším tímom nielen v súťaži, ale v Európe vôbec. Organizovanosť hráčov z madridského celku je na vysokej úrovni, navyše majú vo svojich radoch aj hráčov, ktorí dokážu zápasy rozhodnúť aj sami. Každý hráč pracuje pre tím a pre vyšší cieľ. Práve v tom tkvie sila hráčov z Madridu

Na rozdiel od Barcy hráčom Atleti vyšla predpohárová generálka a mestský rival Barcy nemal proti Los Colchoneros ani najmenšiu šancu. Obrovské nebezpečenstvo znova predstavoval Griezmann, na ktorého si hráči FCB budú musieť dávať i v tomto zápase veľký pozor. V útoku síce bude chýbať Torres, no tréner súpera už avizoval, že jeho nahradiť dokáže.

S čím však bude mať Atlético menšie problémy je obrana. Godín je už síce zdravý, chýbať trénerovi však bude jeho dvojička zo stredu obrany, José Mara Giménez. Ten sa zatiaľ iba zotavuje zo zranenia hamstringu, a tak bude Simeone nútený improvizovať.

Súper Barcy túto sezónu dokazuje, že je expertom tesných víťazstiev, navyše je schopné brániť absolútným spôsobom. Katalánsky celok tak nebude mať ľahkú úlohu, no ak Barca ašpiruje na titul, poraziť musí jednoducho každého.

Predpokladaná zostava: Oblak, Juanfran, Godín, Hernandez, Luis, Saul Niguez, Gabi, Koke, Griezmann, Carrasco, Vietto

Predpokladaný výsledok

Člen najväčšej tipérskej komunity VasekSch v analýze stanovil, že padnú minimálne 3 góly s príjemným kurzom 2,03. Ako inšpirácia je to hodné povšimnutia, alebo zaujmete iné stanovisko?

Stratég banyacski predpovedá na AKU tikete výhru trápiacej sa Barcelony s adekvátnym kurzom 2,14.

Nezabudnite na LIVE stávky, ktoré môžete uplatniť v dueloch UEFA Champions League v Tipsporte!

Atlético Madrid 1-2 FC Barcelona

zdroj: forcabarca.sk, goal.com
foto: goal.com, archív

akbcdefgh

5
2016-04-12 23:48:03

Ked budu hrať poriadne tak vyhraju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.