Vypadnutie z Ligy majstrov síce zabolelo, no teraz je čas na nové výzvy, presnejšie povedané na staronové výzvy. Hlavným cieľom zverencov Luisa Enriqueho je udržať si do konca sezóny svoj náskok a obhájiť tak majstrovský titul. V nadchádzajúcom ligovom zápase si Barca zmeria sily s trápiacou sa Valenciou.

Posledný duel medzi týmito súpermi sa skončil síce remízou, no Blaugranas si mohli dovoliť do zápasu nastúpiť s béčkom, keďže predchádzajúci zápas v Copa del Rey vyhrali 7-0.



FC Barcelona

Každý vie, v akom rozpoložení sa momentálne nachádza Barca. Prehrať doma El Clásico a vypadnúť z Ligy majstrov vo štvrťfinále, pričom toto všetko sa udialo v rozmedzí niekoľkých dní, tak to je ťažká rana pre celé barcelonismo. Ako však povedal tréner Barcy, šanca na double stále existuje.

Po všetkých tých udalostiach, ktoré Barcu posledné týždne postretli, prišla nedávno aj dobrá správa, zo zranenia sa totiž vracia Aleix Vidal. Mimo však stále zostanú Mathieu, Sandro, Vermaelen aj Rafinha.

Ak chce Barca pomýšľať na titul v Primera División, tak už nemá právo chybovať. Real aj Atleti šľapú na plné obrátky a bodová strata od nich sa už príliš neočakáva. Blaguranas tak proti Valencii musia bodovať naplno, ideálne by však bolo, ak by tento zápas vyhrali s prehľadom.

Fanúšikov by určite potešilo, ak by Barca Valenciu znova rozstrieľala. Messi dal napríklad vo svojich 9 zápasoch na Camp Nou proti Valencii až 10 gólov. Barcelona neprehrala v lige 3 zápasy v rade už od roku 2003, pričom 4 zápasy za sebou bez výhry zažila naposledy v roku 2009.

Predpokladaná zostava: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitič, Roberto, Busquets, Messi, Suárez, Neymar

Valencia CF

Valencii sa momentálne vôbec nedarí a zažíva jednu zo svojich najhorších sezón od svojej existencie. Slabým výsledkom za obeť padol aj Garry Neville, ktorého na trénerskej stoličke len nedávno nahradil Pako Ayestarán. Valencia sa pohybuje tesne nad zostupovým pásmom a je už absolútne bez šance hrať v budúcej sezóne v nejakej prominentnej európskej súťaži.

Zranenia sa im taktiež nevyhýbajú, momentálne nový tréner nemôže rátať s Cheryshevom, Bakkalim či Feghoulim. Bez formy sú navyše viacerí hráči, na Camp Nou to teda ľahké určite mať nebudú.

Z posledných piatich duelov Barca nevyhrala len 2, pričom celkom živo v pamäti máme stratu bodov na štadióne Mestalla z 5. decembra. Barca si však tento zápas vynahradila, keď potom v Copa del Rey rozbila Los Che 7-0. Mimochodom, bola to najvyššia prehra Valencie od roku 1993.

Čo od hostí na Camp Nou očakávať? Asi niečo podobné, ako takmer od každého, kto najväčší stánok v Katalánsku navštívi – tvrdú a pevnú obranu s dôrazom na protiútoky. Súper FCB má však momentálne 8. najhorší útok v lige, pričom ich defenzíva patrí skôr k priemerným. Zaujímavosťou však je, že Los Che prepísali túto sezónu negatívnu klubovú štatistiku, keď inkasovali minimálne jeden gól už v 22 zápasoch v rade.

Predpokladaná zostava: Alves, Barragan, Mustafi, Abdenour, Cancelo, Gomes, Fuego, Parejo, Mina, Negredo, Rodrigo

Predpokladaný výsledok

Možno sa zdá, že Barcelonu zajtra čaká jednoduchý zápas, ale Valencia už neraz dokázala na Camp Nou prekvapiť. Nie je to tak dávno, čo Los Che na Camp Nou dokonca vyhrali 2:3. Stávkové kancelárie či samotní tipéri však favorizujú katalánsky gigant.

Stratég silentpeace89 analyzuje výhru domácich s tým, že padne maximálne 5 gólov (kurz 1,40). Nechajte sa inšpirovať! O niečo konzervatívnejší tip zvolil na tikete tipér JAPERI, ktorý verí vo výhru Kataláncov s kurzom 1,15.

Nezabudnite na LIVE stávky v rámci stretnutí španielskej Primera División v Tipsporte a sledujte ich naživo na TV Tipsport!

FC Barcelona 3:1 Valencia

Federer

0
2016-04-17 19:35:54

El Barça jugarà amb Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Alba i Sergi Roberto

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.