Marquinhos je na prestupovom zozname Barcy už nejaký ten piatok, čím viac sa však blíži najbližšie prestupové obdobie, tým častejšie sa jeho meno spája najmä s katalánskym veľkoklubom. Najnovšie priamy záujem Barcelony potvrdil aj stopérov brat.

Marquinhosov súrodenec Luan Aóas Correa žije so svojim bratom v Paríži. V programe 'J+1' pre Canal+ priznal, že sa o jeho brata vážne zaujíma niekoľko klubov, medzi ktorými je aj FC Barcelona. Barca mala osloviť agenta obrancu, no už i jeho rodinu a medzi nimi je aj spomínaný Luan Aóas. Brazílčan chce v lete PSG opustiť, Katalánci tak majú ideálnu šancu ho získať.

Okrem Barcy sa o jeho služby zaujímajú aj veľké mužstvá z Anglicka. Arsenal, Manchester City, Manchester United či Chelsea, to sú kluby, ktoré majú o jeho osobu najväčší záujem.

zdroj a foto: sport.es

tominno9

top komentár
56
2016-04-27 16:55:10

kontakt je nám málo, lepší by bol kontrakt!

MSN91011

8
2016-04-27 17:10:10

Asi tak

Aministrator

3
2016-04-27 19:47:52

Tak a záhada preco nehráva Vidal je vyriešená: This Tuesday, the journalist Javi Miguel explained the reason of these absences. The origin can be found in the injury that prevented Vidal to play against At. Madrid and R. Sociedad. One the training session on April 4 ended, the first after the defeat against Real Madrid, some players (like Aleix Vidal or Jordi Alba) stayed on the pitch kicking a ball to score baskets, an activity out of control of the staff members and in which players bet some money.

After 4 or 5 shots, Aleix Vidal felt some discomfort and ended injured. Just one day before match vs At. Madrid and the trip to Anoeta to face Real Sociedad. So, one of the worst moments, with all the season at stake. When Luis Enrique knew it, he got really angry due to the absurdity of the injury, and decided to put Aleix Vidal in the blacklist.

Aministrator

2
2016-04-27 19:48:10

cely članok http://www.weloba.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.