Do konca ligovej sezóny zostáva už len niekoľko zápasov. Barca sa v nich so súpermi pobije dvakrát vonku a raz na Camp Nou. Pred posledným domácim zápasom tohto ročníka Primera División vycestujú Katalánci do Seville, kde sa im do cesty postaví 13. Betis.

V poslednom meraní síl týchto dvoch mužstiev to bola hitparáda tyčiek a nepremenených šancí domácich Blaugranas. Aj napriek tomu však dokázali zverenci Luisa Enriqueho triumfovať s prehľadom 4-0.

FC Barcelona

V dvoch za sebou idúcich zápasoch La Ligy zaznamenali Barcelončania dokopy neuveriteľných 14 gólov. Po osemgólovej nádielke na Riazore si pre výprask do Barcy pricestoval aj Sporting Gijón, no ani napriek vysokým výhram nesmie Barca poľaviť, do konca zostávajú ešte 3 stretnutia, ktoré hráči musia bezpodmienečne vyhrať.

Strelecká fazóna Luisa Suáreza prišla skutočne vhod. 8 gólov El Pistolera rozhodlo o tom, že MSN už 4 zápasy pred úplným koncom sezóny prekonali svoje minuloročné strelecké hodnoty. Barca so Suárezom v životnej forme si ide po double!

Na posledné duelymby sa mohol navyše do zostavy vrátiť už aj Jérémy Mathieu, ktorého liečba prebieha nad očakávania a včera už aj trénoval. Mimo by už nemal byť Sandro a nikto nevie, ako to bude s Aleixom Vidalom po tom, čo sa objavila informácia o incidente medzi ním a Luisom Enriquem.

Barcelone sa po sérii nepodarených zápasov začalo opäť najmä strelecky dariť, no netreba zabudnúť ani na to, že v posledných dvoch dueloch Bravo neinkasoval. Štatistiky však ohľadom inkasovaných gólov hráčom Barcy na Villamaríne príliš neprajú, Katalánci tam totiž inkasovali v posledných 12 zápasoch.

Predpokladaná zostava: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitič, Iniesta, Busquets, Messi, Suárez, Neymar

Real Betis

Tím zo Seville je už len krôčik od toho, aby matematicky potvrdil svoju záchranu v Primera División. Zeleno-bielym by pritom stačilo proti Barcelone neprehrať. Betis tak bude určite nepríjemným súperom, no z minulých rokov vieme, že toto mužstvo zväčša nepatrí k tým, ktoré Barcu zaskočia.

Obrana zverencov Juana Merina patrí síce k tým priemerným v lige, no Béticos majú dlhodobo problém so strieľaním gólov. Viac ako jeden gól vsietili naposledy 6. marca proti Granade, dokopy pritom dokázali súperových brankárov prekonať len 31-krát, tým pádom sú tímom s najhorším útokom v španielskej súťaži.

Aj napriek problémom so strieľaním gólov má tím z Andalúzie túto sezónu svojho ostrostrelca. Je ním Rubén Castro, ktorý súperom nasúkal dovedna 17 gólov Je tak tímovým ťahúňom a Merino sa bude určite na jeho služby spoliehať.

O Betise treba určite spomenúť aj to, že je to tím, ktorý dokáže zápas rozhodnúť aj v posledných 10. minútach jeho trvania. Sevillanom sa podarilo túto sezónu získať 8 bodov vďaka gólom zo záverečných minút, čím sú na čele tejto štatistiky spolu s Málagou a Villarrealom.

Predpokladaná zostava: Adán, Cabera, Pezzella, Westermann, Montoya, Petros, N´Diaye, Ceballos, Cejudo, Joaquín, Castro

Predpokladaný výsledok

Člen najväčšej tipérskej komunity welldone tipuje, že Barcelona vyhrá prvý polčas pri kurze 1,36. Myslíte si to aj vy?

Záver Primera División bude poriadne napínavý, nenechajte si preto ujsť súboje vašich favoritov v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Podarí sa Barcelone dokráčať až k titulu? Inšpirujte sa tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, pomocou ktorých môžete získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

[tipsport]

Real Betis 1-3 FC Barcelona

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.