Riyad Mahrez je so svojim tímom na najlepšej ceste k tomu, aby po prvýkrát vyhral anglickú Premier League. Ofenzívny záložník je ťahúňom svojho mužstva a nemá ďaleko ani od toho, aby sa stal najlepším hráčom sezóny na ostrovoch.

O Alžírčana prejavila logicky záujem už aj Barca. Ten s katalánskym celkom sympatizuje, navyše sa mu pred niekoľkými týždňami dostalo veľkej pocty. Z Kataru prehovoril Xavi, ktorý vyhlásil, že by Mahrez za Barcu v budúcnosti hrať mohol, je nato vraj dostatočne talentovaný. Klubová legenda zároveň dodala i to, že Riyadov prestup nie je v jeho rukách.

Mahreza táto informácia samozrejme potešila, pričom na ňu reagoval s veľkou pokorou. "Je to veľmi pekné, počuť pochvalu od takého hráča, akým je Xavi Hernandez. Ja však o prestupe do Barcy hovoriť nechcem, moje slová by mohli byť zle pochopené," prehlásil Mahrez.

25-ročný rodák z francúzskeho Sarcelles zažíva svoju životnú sezónu. Cez kluby ako Quimper, Le Havre II a Le Havre sa dostal až do Leicestru, kde trávi svoju tretiu sezónu. Táto je však ako z ríše snov, dal v nej totiž 18 gólov a na ďalší 10 prihral. Leicester je aj vďaka nemu už iba jedno víťazstvo od zabezpečenia si titulu.

zdroj a foto: weloba.com

Fiko

top komentár
43
2016-04-29 11:04:27

Veľmi to prajem Leicestru, len by som bol radšej, keby to potvrdili na domácom štadióne, tá eufória a spojenie s fanúšikmi by bol neskutočný zážitok vidieť :)

rutina

21
2016-04-29 12:55:55

No je to možne ja si myslim že na Old Trafford bude skôr remiza..

fantomas

5
2016-04-29 19:24:45

Mahrez predsa už je hráčom roka na ostrovoch.
("Ofenzívny záložník je ťahúňom svojho mužstva a nemá ďaleko ani od toho, aby sa stal najlepším hráčom sezóny na ostrovoch.")

123456

1
2016-04-30 01:05:30

Je to super hráč , Barca ? prečo nie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.