Sezóna sa v Španielsku pomaly, ale isto blíži ku svojmu koncu, ostáva odohrať už len posledné 3 kolá. Deväť bodov! Presne o toľko sa bude hrať. Poriadny nervák sa dá očakávať v boji o titul, ako aj o záchranu. Nenechajte si ujsť vyvrcholenie Primera División a sledujte všetky zápasy z tejto súťaže naživo TU!

Barcelona potrebuje zvládnuť záver sezóny, ak chce oslavovať zisk majstrovského titulu. Po rozpačitých dueloch Katalánci opäť začali poriadne nadeľovať. La Coruňa dostala 8 kúskov a Gijón 6. Posledné dve stretnutie = 2 víťazstvá a skóre 14:0! Najbližšie sa zverenci Luisa Enriqueho predstavia na ihrisku Betisu Sevilla, ktorému však už o nič nejde. Netreba však zabudnúť aj na prenasledovateľov, ktorí sú Barce poriadne v pätách, a preto zaváhanie už neprichádza do úvahy.

Člen najväčšej tipérskej komunity welldone tipuje, že Barcelona vyhrá prvý polčas pri kurze 1,36. Myslíte si to aj vy?

Záver Primera División bude poriadne napínavý, nenechajte si preto ujsť súboje vašich favoritov v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Podarí sa Barcelone dokráčať až k titulu? Inšpirujte sa tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, pomocou ktorých môžete získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

BoixosNois

3
2016-04-30 11:24:41

Musí! VISCA EL BARCA !!!

andres550

0
2016-04-30 17:35:38

Ak by v lete Mats odišiel, mne by sa velmi páčil Ruli zo San Sebastianu. Dúfam, že Gaylord Navas pustí aspoň jeden gól.

Ahonen2

2
2016-04-30 17:53:46

Musí! Verím že chlapci podajú super výkon a vyhráme. Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.