Ivan Rakitić, jeden zo strojcov víťazstva na pôde Betisu Sevilla, sa objavil po zápase v mix-zóne. Chorvátsky stredopoliar povedal, že vzhľadom na stav trávnika je s výkonom aj výsledkom maximálne spokojný.

"Na výkone príliš nezáleží, pokiaľ nezískate tri body," povedal po zápase Rakitić. "Okrem toho nám dnes veľmi nepomohol stav trávnika, ale sme skutočne šťastní, lebo si odnášame pozitívny výsledok aj napriek ťažkým podmienkam. Bolo to zaslúžené víťazstvo.."

Ivan znovu zdôraznil, že "nie je bežné hrať na tak náročnom štadióne brilantne, nikomu sa na ňom zvlášť nedarí." Tiež spomenul, že "tím má o zápas menej a o tri body viac, čo je perfektné. Pokiaľ do konca zostávajú dva zápasy a vy ste lídrom, musíte už jednoducho vyhrať za každú cenu."

"Vieme, že sme Barcelona a musíme ísť príkladom," pokiaľ ide o pekné výkony. "Snažíme sa hrať kvalitne a s vysokým tempom, no pri tomto stave trávnika to proste nebolo ľahké."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

ronyy101

15
2016-05-01 20:15:01

Ja sa viac ako zápasu s Espanyolom bojím toho s Granadou. Ak budú mať ešte možnosť sa zachrániť tak budú hrať na pokraji svojich síl. A hrať posledné kolo vonku nie je žiadna výhra. Škoda lacnej remízy s Deportivom.

kov3

6
2016-05-01 22:07:13

Škoda je umrieť, nič iné nie je už také podstatné...

Fazy

4
2016-05-02 13:59:00

Ja verím, že chalani zvládnu aj posledné dva zápasy bez ohľadu na akom trávniku a proti komu budú hrať. Doma musia vyhrať za každú cenu a posledný zápas v Granade, stačí aj vyhrať 1:0 a bude vymaľované. Granada hrá v nedeľu v Seville a tá už má Európsku ligu istú, takže ja verím, že tam Granada prekvapí a bude zachránená, takže posledný zápas proti nám už jej vlastne o nič nepôjde a to bude naša výhoda, pretože Getafé a Gijon v nedeľu hrajú proti sebe a ten ktorý prehrá má zostup istý. Aj to nám hrá do kariet. Titul musí byť náš aj keď chleba nebude.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.