Niekdajší reprezentant Brazílie je názoru, že Neymarovi Barcelona naozaj sadla a na Camp Nou zostane aj napriek posledným špekuláciám médií o jeho odchode.

Olej do ohňa týmto špekuláciám pred mesiacom prilial agent hráča Wegner Ribeiro. Ten otvorene povedal, že ak Neymar z Barcelony odíde, PSG je možnou destináciou: "Možnosť žiť v meste ako Paríž a hrať za klub ako PSG je snom pre každého hráča. Ak PSG preukáže o Neymara záujem, vždy o tom môžeme diskutovať. Odstupná klauzula je síce obrovská, ale nemyslím si, že pre PSG je to niečo neprekonateľné."

Na druhej strane sú vyhlásenia Neymara a jeho otca, ktorí jednohlasne tvrdia, že hráč je na Camp Nou šťastný a nehodlá odísť. Podobný názor má aj Ronaldo, ktorý bez rozmýšľania povedal: "Zostane v Barcelone."

V rozhovore pre Canal+ pokračoval: "Nemyslím si, že Neymar odíde. Do mesta zapadol veľmi dobre a tiež do mužstva. Neverím v realizáciu tohto prestupu."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

MQUC

top komentár
46
2016-05-05 13:44:17

Neymar ostane tu pretoze sem patri a to ukazuje aj v zapasoch. Este musi trochu dospiet aby mohol prebrat ulohu messiho a sam potom ucit take mlade ucho ako je on sam . :)

fofo112

-2
2016-05-05 21:04:09

nikdy Messiho nenahradí,Messi v jeho veku bol už dávno na vrchole so zlatými loptami, už teraz zaostáva,za Leom v jeho veku, ja neverím,že zostane u nás ked mu nedajú to čo pýta,zatial sa o neho veľkokluby netrhajú.

lolo

-9
2016-05-05 19:23:11

Neymara mam nahodou velmi rad, dufam, ze teda pojde v lete inam.

kov3

10
2016-05-05 20:32:44

Si kokútek, to tu vieme....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.