Termín štartu novej sezóny La Ligy je viac menej známy. Poznáme tiež dátum začiatku predsezónnej prípravy prvého tímu FC Barcelona, hoci je zrejmé, že v súvislosti s Majstrovstvami Európy a Copa America niektorí hráči sa budú k tímu pripájať postupne.

Spočiatku bude mať Luis Enrique k dispozícii predovšetkým hráčov Barcelony B. Predsezónna príprava pritom začína 18. júla. S prihliadnutím na tento dátum má Barca naplánované aj prípravné stretnutia. 30. júla Blaugrana odohrajú priateľský zápas so Celticom v Dubline, neskôr ich 3. augusta čaká zápas v Štokholme s Leicestrom City a o tri dni neskôr súboj s Liverpoolom. Kde sa však stretnutie s finalistom Európskej ligy uskutoční, to sa dozvieme neskôr.

Spoznali sme aj termíny ďalších dôležitých zápasov. Boj o Superpohár Španielska sa bude konať 12. a 15. augusta. Barcelona má veľkú šancu si o túto trofej zahrať, keďže zatiaľ La Ligu vedie a čaká ju aj finále Kráľovského pohára.

La Liga by mala začať 20. augusta a skončiť 21. mája. Prestávka počas Vianoc je naplánovaná na 23. decembra až 2. januára. Finále Copa del Rey je predbežne stanovené na 28. mája. Do kalendára je potrebné dopísať aj dátum Gamperovho pohára. Ak si Barca zahrá v Španielskom superpohári, Gamper Cup sa podľa všetkého odohrá 8. alebo 9. augusta.

Všetky termíny však musí odsúhlasiť aj RFEF. Poslednou dôležitou informáciou pred budúcou sezónou je termín konania finále Ligy Majstrov, ktoré sa v budúcej edícii uskutoční 3. júna na Millenium Stadion v Cardiffe.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

MilujemBarcu

6
2016-05-06 18:26:02

už len nasetrit cez leto na brigade a bookovat letenky

galibier

-4
2016-05-06 18:26:13

ja len tak teoreticky, bez toho aby som zbytocne nevyvolaval emocie....uz sa pise ze bude mat trener Luis Enrique(naozaj tento trener?)..ak neobhajime titul,(vsetkym pripominam ze sme mali naskok 11 bodov)a vitazstvo v Copa del Rey...naozaj bude trenerom aj v buducej sezone Luis?Fakt nechcem mutit kalnu vodu..ani malovat certa na stenu..ale sme mali v podstate isty titul...v podstate vsetky myslienky upriamene na obhajobu treble ...a teraz su dve kola do konca ligy a jeden zapas na neutralnej pode finale kralovskeho pohara..ak neuspejeme?naozaj bude aj buducu sezonu trenerom FC Barcelona Luis Enrique..(?).mam na pameti ze nie sme Real ktory vyhadzuje trenara po takmer kazdej sezone...../(ale je tento clanok na zamyslenie)p.s. Verim ako vsetci fandovia blaugranas ze tie dve trofeje tuto sezonu dame.

Jhonys

0
2016-05-07 11:05:54

Ano, i přes to by měl být trenérem on.

frkmrk

9
2016-05-06 19:25:26

ak dame prve dve,tak dame aj treti-superpohar

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.