Už iba zápas do konca! Atlético je z kola von, rozhodne sa medzi Barcou a Realom Madrid. Cez víkend sa udiali opäť zaujímavé veci. Real napokon vyhral doma nad Valenciou, Barca nedala šancu Espanyolu a Atléti absolútne šokujúco prehrali s už istým zostupujúcim z Levante.

Los Blancos to doma nemali proti Valencii vôbec jednoduché. Zápas sprevádzalo niekoľko kontroverzií a výsledok stretnutia bol napokon 3-2. Hosťom vylúčil rozhodca hráča, domácim zas absolútne nepochopiteľne uznal Benzemov gól z offsideu. Výsledok však zostáva platný a Real tak stále má šancu na titul, nemá to ale vo svojich rukách.

Iba málokto čakal, že tím, ktorý ako prvý opúšťa Primera División, bude vedieť poraziť o titul bojujúce Atlético. Los Colchoneros šli pritom už v druhej minúte do vedenia, na body to však napokon nestačilo. Domáci skvele otočili zápas a papierového favorita totálne zaskočili. Atlétom to tentoraz nevyšlo, liga je tak pre nich stratená.

Rozhodcovia však cez víkend opäť vyvádzali. To, čo sa dialo v zápase barcelonského derby sme už analyzovali, v Madride sa však diali tiež zaujímavé veci. Benzemov gól z offsideu bol jasný, no záver hráči Valencie nezvládli, konkrétne útočník Rodrigo, ktorý mal inzultovať čiarového rozhodcu zápasu. Po incidente videl červenú kartu a zápas sa tým pádom dohral.

Atléticu to proti Levante vôbec nevyšlo. Hostia boli síce nebezpečnejším tímom, no doplatili na zahadzovane vyložených šancí. Zverenci Diega Simeoneho hrozili najmä po protiútokoch, mohli sme však vidieť aj niekoľko nebezpečných štandardných situácií. Stretnutie napokon rozhodol Rossi, ktorý využil absolútne vrhnutie sa do útoku od Atlética a presnou strelou prekonal brankára hostí.

O titule nie je stále rozhodnuté. Víťaza sa tak dozvieme až po poslednom kole, výhodou pre Barcu je ale to, že má všetko vo svojich rukách. Real bude proti Deportivu hrať s vedomým, že na celkový triumf v súťaži môže dosiahnuť iba ak zaváha samotná Barca. Deportivo navyše nepatrí k najľahším súperom.

zdroj: forcabarca.sk @taylor
foto: archív

fofo112

24
2016-05-09 16:26:14

FCB víťaz LL & Atletico víťaz LM pomeeeeeeeeeeeeee

MSN91011

4
2016-05-09 17:10:21

Benzemov gól platil lebo do offsideu mu "nahral" hráč Valencie

Kokosnik

18
2016-05-09 17:23:06

Problem ale je, ze bezprostredne predtym strielal Benzema z jasneho ofsajdu a nebyt tejto odrazenej lopty, z ktorej o 3 sekundy neskor bola "nahravka" na gol, tak by gol samozrejme nemohol padnut.

lolo

-3
2016-05-10 00:46:16

objektivna stranka, kde napises pravdu a ked sa adminovi nepaci lebo by si popieral vlastne tvrdenie tak radsej vymaze komentar...trapas.

dodo11

5
2016-05-09 19:52:25

Prosím Vás, videli ste niekto tu údajnú Rodrigovu inzultáciu? alebo nejaký ten dôvod na červenú kartu?

WTFSTASTIE

-3
2016-05-10 09:50:45

vylucil ho pretoze boli obavi ze by valencia mohla vyrovnat, mali este predsa 10 minut, tak to vyriesil nenapadne :D:D:D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.