Podľa názoru viacerých Pep Guardiola túto sezónu v Lige majstrov pohorel, keďže nedokázal Bayern Mníchov dostať až do jej finále. Luis Enrique sa však stavia na stranu kouča Bavorov a myslí si, že je kritika neopodstatnená a nespravodlivá.

Luchovi sa nepáči, že Pepa kritizujú. On sám ho označuje za referenčný bod pre všetkých, ktorí milujú útočný futbal. S Bayernom Guardiola pokračuje v kraľovaní Bundeslige už od jeho príchodu, úspechy zaznamenal aj v Lige majstrov či pohári. Ku katalánskemu trénerovi sa súčasný lodivod Barcy vyjadroval takto:

"Bol som vždy fanúšikom Pepa, no popravde ma príliš nezaujíma či vyhrá Ligu majstrov, alebo nie. Vážim si ho za to, čo dosiahol ako hráč i tréner a je referenčným bodom pre všetkých tých, ktorí milujú útočný futbal."

"Pep je môj priateľ, dôležité však je najmä to, čím dokáže tímu prispieť. Nemyslím si, že existuje čo i len jeden futbalový fanúšik, ktorý nim pohŕda a ak áno, tak ho nechajte sa v tom vydusiť."

zdroj a foto: goal.com

fofo112

18
2016-05-11 13:48:15

super postreh Lucha.

tomessi

13
2016-05-11 15:32:56

Za to co Bayern predviedol proti ATM sa urcite nemusia hanbit. Ti ktori budu hrat finale nie su najlepsie timy tejto sezony LM

Nalim

2
2016-05-11 18:10:50

Mám Pepa rád, ale bohužiaľ aj keď je to jeden z naj trenerov, úspechy v LM nedosiahol a preto bol neúspešný. Mám. Pocit že neuspeje ani s MC, musel by vymeniť 3/4 hráčov, takže pred ním Bayern dosiahol viac, bohužiaľ!!!

Ahonen2

6
2016-05-11 20:22:12

Pep je pán tréner skúsený a mám ho rád.To že sa nedostal až do finále LM. Musím povedať že Bayern bol lepším mužstvom Atletiko sa len bránilo a mali aj šťastie. Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.