Posledné kolo, rozhodne sa o všetkom! O titule, ako aj o zostupujúcich. Nenechajte si ujsť napínavý záver španielskej Primera División a vychutnajte si atraktívne zápasy v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Budú sa Blaugranas radovať z ďalšieho majstrovského primátu? Rozhodne o tom posledný duel proti Granade, ktorá v posledných dvoch zápasoch bodovala naplno a zabezpečila si tak prvoligovú účasť aj v budúcej sezóne. Nazaríes tak už o nič nepôjde, ale vytiahnuť sa proti Barce chce každý.

V prípade, že sa Kataláncom podarí na ihrisku svojho najbližšieho súpera zvíťaziť, budú môcť začať organizovať majstrovské oslavy. Treba však nastúpiť s pokorou a víťazným duchom. Forma Barcy je skvelá. Posledné štyri ligové zápasy všetky vyhrali a skóre 21:0 naháňa strach.

Budú Messi a spol. oslavovať majstrovský titul? Najväčšia tipérska komunita Tipsportu je presvedčená, že áno!

Jej člen kost si na svoj tiket umiestnil tip, že Barcelona vyhrá polčas aj zápas s kurzom 1,33. Skúsite to spolu s ním aj vy?

Nenechajte si ujsť ani tento zápas Barcelony a sledujte ho, ako aj ostatné zápasy posledného kola Primera Divisón, naživo na TV Tipsport!

Podarí sa Barcelone získať titul? Čo tipujete vy? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Ahonen2

11
2016-05-14 08:52:37

Verím že Barcelona nastúpi s pokorou a víťazným duchom a ten zápas zvládneme a vyhráme. Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.