Oslavy titulu prebiehali samozrejme vo veľmi dobrej nálade. Čo-to nám prostredníctvom sociálnych sietí ponúkli aj samotní hráči, ktorí pridávali množstvo videí či fotografií. Ako už tradične, snáď najaktívnejší zo všetkých bol Dani Alves.

Ten zjavne veľmi dobre naladený natočil video z autobusu, ktorý v nedeľu brázdil ulice Barcelony a na záver vo videu poslal odkaz pre všetkých, ktorí o Blaugranas pochybovali. Dani zároveň tvrdí, že sú culés tí šťastím najviac obdarení fanúšikovia na svete.

”Sme tí najlepší na svete, to, čo povedia oni, na tom nezáleží, sme tí najlepší. Teraz je to naozaj veľmi jednoznačné. To, čo hovoria, na tom nezáleží. Culés sú štastlivci, tí najväčší na celom svete”

TIP | Luis Enrique: Treba si to užiť, no i vážiť

zdroj: mundodeportivo.com
foto: archív
video: instagram.com

tomessi

16
2016-05-17 10:08:32

S tym sa neda nesuhlasit

Messiah

10
2016-05-17 14:42:32

Proste pán

galibier

9
2016-05-17 16:22:18

Dani ked si k nam prestupoval zo Sevilly ani si len netusil ze takmer kazdy rok budes oslavovat nejaku trofej..boli roky ze jednu,,boli roky ze dve..boli roky ze pet a raz bol rok ze sest!!...si DNA Barcelony,uznavany aj kritizovany..napriek tomu pisem-ak sa bude raz tvorit najlepsia jedenastka historie Barcelony,post praveho obrancu bude tvoj..a ak raz zamavas blaugranas dovidenia-dakujem-majte sa krasne nech sa va nadalej dari...prizanm sa budem mat slzy na kraicku ako ked sa lucil Xavi..nechcem si predstavit lucenie Iniestu..a uz vobec nie Messiho...nejaka zivotna futbalova kapitola sa uzavrie..laska k Fc Barcelona navzdy zostane to je jasne..ale marne budem hladat v zostave mojich milackov,cas nezastavis.Visca el Barca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.