Odchod Adriana z Barcy v najbližšom prestupovom období nebude pre nikoho prekvapením. Brazílčan pod Luisom Enriquem nehráva, častokrát sa dokonca nedostával ani do nominácie na zápasy. O jeho služby sa momentálne snaží Lazio Rím.

Predstavitelia talianskeho klubu mali do Katalánska priletieť v utorok, kde pobudnú až do štvrtka. Ich cieľom je vyjednať čo najlepšiu dohodu o prestupe Brazílčana do ich mužstva. Krajného obrancu sledujú Rimania už dlhšiu dobu.

TIP | 6 obrancov, ktorí môžu Barcu v lete opustiť

31-ročný hráč iba nedávno predĺžil s Blaugranas zmluvu, no Barca jeho odchodu príliš brániť nebude. Ak by prišla od Lazia výhodná ponuka, Adriano by mohol bez zbytočných naťahovačiek mužstvo opustiť. Ročne si tento hráč v Barce zarobí asi 2 milióny eur.

zdroj: mundodeportivo.com
foto: mundodeportivo.com

lovefootball

9
2016-05-18 17:27:31

Barcelona hra specifickym stylom fubtalu. Nie kazdy hrac do toho sedi. Adriano vsak sedi dokonale. Problem je s formou. Je na zamyslenie, preco nedokazal presvedcit Lucha, aby dostaval viac prilezitosti. Pokial ma spatnu treningovu disciplinu, tak bohuzial, musi ist prec. Lenze koho miesto neho ? Ako som uz napisal, Barcelona hra specifickym stylom, nie kazdemu to sedi...

KinderCule

19
2016-05-18 17:48:31

Adriana mám rád, lebo nikdy sa nesťažoval na svoju pozíciu aj preto, že mal aj dosť ťažké zdravotné problémy. Pohužial už nie je tak kvalitný, ako bol a nedokáže Jordimu zdravo konkurovať.

Barcelonista

1
2016-05-18 20:24:01

Tak tak, tiez ho mam pre toto velmi rad ale uz je tam naozaj len do poctu ked aj roberto vie zahrat nalavo.

tominno9

7
2016-05-18 19:59:22

Pre neho je to ideálne miesto a aj mesto na dohranie, Brazilci sa majú v Taliansku dobre a v Ríme tobôž, bez dobrého záskoku za ALbu to však nepôjde, lebo ten je polovičný, keď vie že má monopol na LB, preto treba niekoho kto mu bude dýchať na chrbát

okbor

1
2016-05-19 00:46:15

Ak chce niekto sedieť na lavičke FCB za polovicu jeho ročného príjmu, nech sa hlási na vrátnici CN. :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.