Športový riaditeľ Barcy má Gameira podľa vlastných slov naozaj prečítaného. Hráča vraj sleduje už roky a poznal ho už pred tým, ako pôsobil v PSG. Z jeho vyjadrením pritom vyplýva, že má o útočníkovi skutočne dobrú mienku.

Na obrazovkách TV3 sa objavil v jednej z relácií, kde pomáhal analyzovať výhru FC Sevilla nad Liverpoolom v stredajšom finále Európskej ligy. Silu budúceho súpera si uvedomuje a za veľmi podstatného hráča v mužstve považuje práve Francúza.

"Sledujem ho už roky. Keď som pôsobil v Atléticu, šli sme sa na neho pozrieť, no nekúpili sme ho. Bolo to zlé rozhodnutie," vysvetľoval v relácii. To všetko sa malo udiať ešte predtým, ako sa upísal tímu z hlavného mesta Francúzska.

TIP | Ako získať Gameira? Existujú 3 možnosti

Okrem toho však pochválil aj celok Unaia Emeryho. "Je to silný tím, tím, ktorý dokáže čeliť každému veľmi dobre." Otázkou teraz je či sa bude chcieť Sevilla Gameira vzdať za cenu, ktorú ponúkajú Katalánci.

zdroj: sport-english.com
foto: sport-english.com , archív

arogantaldo

9
2016-05-20 09:03:39

bol by som opatrný. Ak v CdR bude mat Sevilla také štastie na rozhodcov ako v zápase s Lpoolom, môžeme odíst s dlhým nosom. Klopp pre médiá tvrdil, že ich zarezal rýchly gol v druhom polčase. Neoficálne /podla správ z Anfield/ to však boli neodpískané tri penalty z prvého polčasu, pričom jedna mala byt podla pravidiel ocenená červenou kartou.

emiliano

0
2016-05-20 09:12:08

Nepochopím, ako je možné, že rozhodca neodpískal ani jednu penaltu.Ak ich nevidel hlavný, je tam predsa brankový.
Pokiaľ ide o Gameira, nekúpil by som ho - má 29 rokov, je maličký a plat cca 3,5 mil. eur.

arogantaldo

2
2016-05-20 09:27:06

a ten úplne zlyhal , kedže jeho úlohou je sledovat všetko čo sa udeje v pokutovom území a tu má hlavný rozhodca rešpektovat jeho .

tunno

5
2016-05-20 09:16:37

V prvej situácii mal obranca ruku pri tele, tam sa určite penalta kopať nemala

arogantaldo

8
2016-05-20 09:24:29

tam je presne taký výklad pravidiel ako v hokeji podrazenie . ak brániaci hráč vložením hokejky vyrazí puk útočiacemu hráčovi a tá zotrvačnostou podrazí útočiaceho môže a nemusí rozhodca vylučovat.

čo sa týka tretej ruky tá mala byt aj s červenou kartou, kedy sa hráč Sevilly zahral na hokejového brankára a ruku použil ako lapačku. ved to musel vidiet aj vrátnik na ihrisku

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.